Yu-Gi-Oh! Lightning Overdrive Booster Pack

Yu-Gi-Oh! Lightning Overdrive Booster Pack

4,99

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Yu-Gi-Oh! Lightning Overdrive Booster Pack

 

Lightning Overdrive staat op het punt de Duelleerwereld te schokken en niet één, maar TWEE geliefde monsters uit de werelden van de Yu-Gi-Oh! tekenfilmserie nieuw leven in te blazen!

Ten eerste, Nummer 39: Utopia uit Yu-Gi-Oh! ZEXAL krijgt een gloednieuwe versie van zijn opgewaardeerde Nummer C39: Utopia Straalvorm! Daarbij komt een nieuwe reeks ondersteunende kaarten die je helpen Utopia op te roepen en ook “ZW” monsters en “Rank-Up-Magic” Spells uit je deck te halen. Daarna spoelt Lightning Overdrive de tijd terug naar de Yu-Gi-Oh! 5D’s, en introduceert een nieuwe opgewaardeerde vorm van Akiza’s geliefde Black Rose Dragon! Dit monster krijgt ook gezelschap van een klein gevolg van “Rose Dragon” gerelateerde kaarten om je Synchro Summons te helpen.

Maar daar blijft het niet bij! Een gloednieuwe strategie nodigt alle Duelisten uit om de opwinding en het mysterie van een pretpark met monsterthema te verkennen, en het verhaal van Fallen of Albaz dat begon in Rise of the Duelist gaat verder.

 

Deze booster pack bevat 9 kaarten.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636