ASUS PRIME Z590-V

ASUS PRIME Z590-V

(Socket 1200, ATX, Intel Z590 chipset)

229,- 159,-

Voor 23:59 besteld, vrijdag in huis!

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Gratis Verzending v.a. €100
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie op PC's

ASUS PRIME Z590-V

ASUS Prime serie moederborden zijn vakkundig ontworpen om het volledige potentieel van 10e en 11e generatie Intel® Core™ processoren te ontketenen. Met een robuust stroomontwerp, uitgebreide koelingsoplossingen en intelligente afstemmogelijkheden biedt de Prime Z590-V dagelijkse gebruikers en doe-het-zelf PC-bouwers een scala aan mogelijkheden om de prestaties af te stellen via intuïtieve software en firmware functies.

 

Stem het af op je eigen manier

Uitgebreide regelmogelijkheden vormen de basis van de ASUS Prime serie. Het Prime Z590 moederbord bevat flexibele hulpmiddelen om elk aspect van je systeem af te stellen, zodat prestatie-tweaks perfect passen bij de manier waarop je werkt, voor maximale productiviteit.

 

Koel tot in de kern

De Prime Z590 serie is voorzien van meerdere koellichamen en een reeks hybride ventilatoruitgangen om te zorgen dat je systeem koel en stabiel blijft onder intense werkbelasting.

 

Koeler door ontwerp

Twee massieve VRM koellichamen en thermische pads verbeteren de warmteoverdracht van de MOSFET’s en smoorspoelen voor betere koelprestaties.

 

Gebouwd op een solide basis

De Prime Z590 serie is gebouwd om de extra kernen en grotere bandbreedte van 11e generatie Intel® Core™ processoren aan te kunnen. ASUS Z590 moederborden bieden alle basisvoorzieningen om de dagelijkse productiviteit een boost te geven, zodat je systeem klaar is voor actie met stabiele stroomvoorziening, intuïtieve koeling en flexibele overdrachtsmogelijkheden.

 

Robuust stroomontwerp

Stabiele voeding is essentieel om elk laatste beetje prestatie uit 11e generatie Intel® Core™ processoren te halen. De Prime Z590-V is toegesneden op de eisen van deze CPU’s met hoge kerngetallen.

 

ProCool aansluitingen

Een eigen connector versterkt de verbinding van het moederbord met de PSU met een 8-pins connector die 12 Volt voeding rechtstreeks naar de processoren doorgeeft. De 8-pins connector heeft stevige pinnen die meer stroom kunnen verwerken dan holle pinnen.

 

Kleine details maken een groot verschil

De Prime Z590 serie voegt de genuanceerde details toe die elke ervaring verbeteren, van exclusieve codecs die zorgen voor loepzuivere audiokwaliteit tot intuïtieve RGB verlichtingsregelaars waarmee je je systeem kunt aanpassen om een unieke persoonlijke look te creëren.

 

Aura Sync

Een goed afgesteld enthousiast systeem verdient een bijpassende esthetiek. ASUS Aura biedt volledige RGB lichtregeling met een reeks functionele voorinstellingen voor de strips die op de RGB headers op het bord zijn aangesloten – en dat alles kan worden gesynchroniseerd met een steeds groeiende reeks Aura compatibele hardware.

 

Belangrijkste specificaties

MerkASUS
Form FactorATX
ChipsetIntel Z590
Geheugen slots4
Max. Geheugen128 GB
PCI-E 4.0 x161
PCI-E 3.0 x161
M.2 SlotJa
RGB aansluiting2
3 jaar garantie op PC's
Gratis Verzending v.a. €100
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie op PC's

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie op PC's

Webwinkel Keurmerk

30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €100,-

KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636