ASUS ROG STRIX LC 240 RGB White Edition TweedeKans

ASUS ROG STRIX LC 240 RGB White Edition TweedeKans

Adviesprijs 159,- 150,95

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

ASUS ROG STRIX LC 240 RGB White Edition

ROG Strix LC RGB White Edition-koelers leveren hoogwaardige CPU-vloeistofkoeling met strakke, volledig witte esthetiek. De Strix LC RGB White Edition, met een closed-loop ontwerp en adresseerbare RGB-radiatorventilatoren, ontsluit het volledige potentieel van je ontgrendelde Intel of AMD CPU, terwijl het je build nog meer accentueert met briljante meerkleurige lichteffecten. Met de prestaties, functies en stijl die je van ROG verwacht, zijn Strix LC RGB White Edition-koelers klaar om een essentieel onderdeel van je installatie te worden.

Straal die gaming-identiteit uit
De ROG Strix LC White Edition is een serie krachtige CPU-vloeistofkoelers, ontworpen voor compacte en middelgrote gaming builds. Met een verlicht ROG-logo met Aura Sync-ondersteuning, plus ROG-ontworpen radiatorventilatoren, brengt de ROG Strix LC White Edition-serie de prestaties, functies en ontwerpdetails die men verwacht van ROG naar een vitaal onderdeel van je gaming-systeem.

Armoury Crate
Armoury Crate is een softwarehulpprogramma dat gecentraliseerde controle geeft over ondersteunde ROG gaming-producten. Vanuit één intuïtieve interface brengt Armoury Crate de controle over alle Aura-apparatuur binnen handbereik, terwijl de nieuwe Aura Creator klaar is voor gebruik. De software stelt gebruikers ook in staat om de instellingen te regelen voor een selectief en groeiend aantal ROG-producten, waardoor het gemakkelijker wordt om de ‘look & feel’ van het systeem af te stellen. Armoury Crate beschikt zelfs over speciale productregistratie- en ROG nieuwsfeed-gebieden om je contact te helpen houden met de ROG gaming community.
*Windows 10 vereist voor volledige Aura Sync-functionaliteit binnen Armoury Crate. Voor Windows 8 en eerdere versies is de standalone Aura Sync-software gratis te downloaden van de productondersteuningswebsite.

COOL TO THE CORE
Geoptimaliseerd ventilatorontwerp
De ROG-radiatorventilator is speciaal afgestemd om optimale prestaties te leveren met ROG Strix LC White Edition-serie radiatoren, en genereert 81CFM/5.0mm H2O voor superieure koelefficiëntie.

Verbeterd pompontwerp
De ROG Strix LC-serie is uitgerust met het nieuwste koelplaatontwerp met microkanalen die zorgen voor een groter warmteafvoergebied voor processorwarmte. Deze innovatieve functie vermindert de thermische weerstand, voor efficiëntere prestaties en koelere temperaturen.

Nauwkeurige 4-pins PWM-pompbesturing
Met vier-pins PWM-besturing voor zowel de pomp als de radiatorventilatoren levert de ROG Strix LC-serie nauwkeurige snelheidsregeling, voor de perfecte balans tussen prestaties en akoestiek in elk scenario.

UITGEBREIDE COMPATIBILITEIT
De ROG Strix LC-serie is compatibel met een breed scala aan Intel- en AMD-moederbordplatforms, wat je de flexibiliteit geeft om hem te koppelen aan een processor naar keuze. Ook wordt hij geleverd met een slang van 38 cm, om montage en geleiding te vergemakkelijken.

 

Specificaties

Soort waterkoeling(accessoire)CPU (closed loop)
Socket1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 2011, 2011-3, 2066, AM4, TR4
Diameter fan240mm
Hoogte272mm
Breedte121mm
Diepte27mm

LET OP: DE VERPAKKING VAN DIT PRODUCT IS AL GEOPEND

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636