warbb world
challenge.

powered by

Jouw wereld is wat jij ervan maakt.
Jouw wereld is wat je ziet en hoe het voelt.

 

Ben jij klaar om jouw wereld te creëren?

hoe doe ik
mee?

01.
download de assets
02.
lees de regels zorgvuldig
03.
upload jouw inzending op Artstation met #WarbbWorld and #NVIDIAStudio
04.
deel je creatie op social media met #WarbbWorld and #NVIDIAStudio

play by the
rules.

laten we beginnen

Het is nu aan jou om je eigen ‘Warbb World’ te creëren. Welke ontwerpstijl je ook verkiest, we dagen iedereen uit om de meest unieke werelden te bedenken. Om deel te nemen aan deze uitdaging heb je hetzelfde lege canvas nodig als iedereen. We hebben een lege 3D doos gemaakt met een vast element waarvoor je een manier moet vinden om het te laten werken in jouw ‘Warbb World’. Je kunt de benodigde assets vinden via onderstaande knop.

waar je op moet letten

Deze uitdaging is bedoeld voor creators om hun geweldige vaardigheden te laten zien en hiermee geweldige prijzen te winnen. Deze uitdaging heeft echter wel een aantal beperkingen, met als enige beperking de doos zelf. Je moet ervoor zorgen dat alles wat je gaat maken wordt gedaan met de meegeleverde lege 3D-doos en het vaste element. Alle inzendingen die geen gebruik maken van de meegeleverde assets komen niet in aanmerking voor de prijzenpot.

De uitdaging begint op vrijdag 20 januari en loopt tot zondag 19 februari. Alle inzendingen die na 19 februari worden ingediend, komen niet in aanmerking voor de prijzenpot.

keep it clean

We organiseren een leuke uitdaging voor alle creators en willen daarom een veilige omgeving creëren voor iedereen. Hieronder vallen alle creators, maar ook iedereen die de geweldige kunstwerken van jullie bekijkt. Om alles netjes en geschikt te houden voor alle doelgroepen, hebben we een paar don’ts voor je inzending.

De inzending mag geen materiaal bevatten dat ongepast, onfatsoenlijk, obsceen, haatdragend, onrechtmatig, lasterlijk of smadelijk is; De inzending mag geen materiaal bevatten dat onverdraagzaamheid, racisme, haat of schade tegen een groep of individu bevordert of discriminatie op basis van ras, geslacht, godsdienst, nationaliteit, handicap, seksuele geaardheid of leeftijd bevordert.

Dit zijn slechts twee regels om ervoor te zorgen dat we een nette uitdaging houden en iedereen evenveel plezier kan hebben. Voordat je aan deze uitdaging meedoet, moet je de volledige voorwaarden lezen door op de onderstaande knop te klikken.

show us what you got

Goed, je hebt je hart en ziel in deze unieke ‘Warbb World’ van je gestoken en je bent klaar om je inzending in te sturen. We gebruiken Artstation om een centrale plek te creëren waar we al jullie geweldige kunstwerken kunnen verzamelen en bekijken. Het enige wat je moet doen, is je inzending uploaden naar Artstation en de hashtags #WarbbWorld en #NVIDIAStudio in de titel en beschrijving zetten. De juryleden zullen de inzendingen tijdens de challenge bekijken en er af en toe enkele uitlichten via verschillende social media platforms.

maar, er is meer!

Je hebt net je inzending geupload naar Artstation, je kunstwerk ziet er goed uit en het wachten begint. Wat als we je vertellen dat er nog een geweldige prijs voor het grijpen ligt. Het enige wat je hoeft te doen is je inzending te delen op Instagram of TikTok door de hashtags #WarbbWorld en #NVIDIAStudio te gebruiken en iedereen die je kent te informeren over deze uitdaging. In ruil daarvoor maak je kans op een feature op NVIDIA met een diepgaand blog/interview over jou als creator. Dit is een geweldige kans om jezelf voor te stellen aan een groot publiek van gelijkgestemde creators. Dus ga naar buiten, verspreid het nieuws en zorg dat je in de spotlight komt te staan!

second prize

MSI GeForce
RTX 4080 16G SUPRIM X

High quality materials

Silent and cool performance

third prize

MSI GeForce
RTX 4070Ti GAMING X TRIO

Bold styled design

Intense high performance

upgrade jouw workflow.

NVIDIA Studio

Het NVIDIA Studio-platform ondersteunt zowel aspirant-kunstenaars als professionals uit de industrie en geeft jouw creatieve proces een superboost. NVIDIA’s toonaangevende GPU’s, gekoppeld aan hun exclusieve drivertechnologie, verbeteren jouw creatieve apps met een niveau van prestaties en mogelijkheden dat niets minder dan inspirerend is. Met NVIDIA Studio die jouw workflows ondersteunt, bent jij vrij om jouw meest ambitieuze projecten te realiseren.

Of je nu een beginnend kunstenaar bent of een veteraan in de industrie die op zoek is naar jouw beste werk, NVIDIA GPU’s maken het mogelijk – snel. NVIDIA Studio laptops en desktops zijn speciaal gebouwd met levendige kleurendisplays en razendsnel geheugen en opslag om jouw workflows te stimuleren.

NVIDIA Studio-producten worden zorgvuldig geselecteerd op prestaties, functies en functionaliteit om ervoor te zorgen dat ze geweldig zijn voor ontwerpers, dus je hoeft zich geen zorgen te maken. Kijk gewoon naar de badge.

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01