NVIDIA GeForce RTX™ Studio-PC'S

Gemaakt voor creators

Of je nu een aspirant-artiest of een veteraan in de branche bent op zoek naar een manier om je beste werk te doen, met NVIDIA GeForce RTX™ Studio pc’s kun je snel resultaat behalen.

NVIDIA GeForce RTX™ Studio-PC'S

Gemaakt voor creators

Of je nu een aspirant-artiest of een veteraan in de branche bent op zoek naar een manier om je beste werk te doen, met NVIDIA GeForce RTX™ Studio pc’s kun je snel resultaat behalen.

KOOP NVIDIA GEFORCE RTX™ STUDIO-PC'S

Je creatieve apps, versneld door geforce rtx

En nog veel meer

Testimonial - Rosh Studios

Versnel je creativiteit

Duidelijkere uitzendingen. Render extra grote 3D-modellen sneller. Van raytracing en VR tot 8K HDR RAW-videobewerking, maak gebruik van AI-versnelde contentcreatie in je favoriete creatieve apps om workflows in recordtijd van nul naar ultrasnelheid te brengen. NVIDIA GeForce RTX Studio-desktop-pc's leveren de prestaties om workflows te stimuleren en je creatieve geest te versnellen. Ze worden ondersteund door exclusieve, gratis Studio-stuurprogramma's die uitgebreid zijn getest en je ervaring voortdurend verbeteren om je met gemak je meest ambitieuze projecten aan te kunnen.

Creatieve prestaties in een eigen klasse

Prestaties getest door NVIDIA met Windows 11: Intel® Core™ i9-12900K, 32 GB RAM. NVIDIA Studio-stuurprogramma 512.15. Blender Cycles OpenData benchmarkuitvoering met OptiX-renderengine. Adobe Premiere Pro-exporttest gemeten via Adobe Media Encoder 1080p 4K-sequenties met een combinatie van typische effecten. Adobe Lightroom gemeten door details op RAW-foto's in verschillende resoluties te verbeteren.

Grote functies voor grote ideeën

Studio-stuurprogramma's

Samen met creatieve app-ontwikkelaars optimaliseren teams van testers en technici voortdurend de manier waarop je NVIDIA-GPU werkt met je favoriete creatieve apps, waardoor functies worden verbeterd, het repetitieve wordt verminderd en je workflow wordt versneld.

NVIDIA Omniverse

NVIDIA Omniverse™ op studiodesktops brengt je ideeën sneller dan ooit tot leven. Verbind je favoriete 3D-apps en ideeën om nieuwe en intuïtieve workflows, technieken en creatieve kansen te ontdekken. En met geavanceerde physics, materialen, AI-aangedreven tools en realtime raytracing en filmische padtracering van de RTX Renderer is er geen limiet aan wat je kunt creëren.

NVIDIA Broadcast

Transformeer elke ruimte in een thuisuitzendstudio en upgrade standaard webcams en microfoons naar premium smart-apparaten met slechts één druk op een knop. Met de NVIDIA Broadcast-app til je je livestreams, spraakchats en videogesprekken naar een hoger niveau met krachtige AI-effecten, zoals virtuele achtergronden, ruisverwijdering en meer.

NVIDIA Canvas

Maak met AI realistische landschapsbeelden van eenvoudige brushstrokes met de NVIDIA Canvas-app. Maak snel achtergronden of versnel je conceptontwikkeling zodat je meer tijd hebt om je ideeën te visualiseren. Met de AI-krachten van Canvas zijn de creatieve mogelijkheden eindeloos.

RTX. It's on

Get your game on

Als je werk klaar is, of als je gewoon een beetje plezier wilt hebben, leveren GeForce RTX Studio-pc's ook een fenomenale pc-gamingervaring. Met meeslepende raytraced graphics, AI-versnelling met DLSS, de laagste systeemlatentie en livestreaming zonder haperingen zorgt de GeForce RTX 30 series telkens voor de ultieme game-ervaring.

©2022 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo, GeForce, GeForce RTX, NVIDIA RTX, en NVIDIA Turing zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en copyrights zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01