NVIDIA Broadcast

De NVIDIA Broadcast-app transformeert elke ruimte in een thuisstudio. Til je livestreams, spraakchats en videogesprekken naar een hoger niveau met krachtige AI-verbeterde spraak en video.

Versie 1.3.5

Zie Broadcast in actie

Krijg een voorproefje van wat je met de Broadcast-app kunt doen dankzij de ongelooflijke prestaties van NVIDIA® RTX-GPU's​.

Ruis- en echoverwijdering

Stijg boven het lawaai uit

Luid toetsenbordgeklik. Irritante statisch microfoongeluid. Afleidende pc-ventilatoren. Irritante achtergrond galm. Ruisverwijdering en Ruimte Echoverwijdering gebruiken AI om ongewenst achtergrondgeluid met één druk op de knop te verwijderen.

Ga live of woon een vergadering op afstand bij zonder op zoek te hoeven gaan naar een rustige plek. Of demp spelers in luide omgevingen, waardoor ze gemakkelijker te begrijpen zijn. Met NVIDIA Broadcast is dit snel en gemakkelijk.

Virtuele achtergrond

Zet alles klaar

Onmiddellijk creatieve controle binnen handbereik. Met achtergrondverwijdering, vervanging en vervagen pas je je achtergrond aan zonder dure apparatuur of complexe verlichtingsopstellingen. Personaliseer je webcamfeed met krachtige AI-greenscreen-effecten die perfect zijn voor zowel werk als gaming, waar je ook bent. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Automatische kadering

Laat zien wat je kunt

Licht, camera, app-tie. Zorg ervoor dat je de ster van de show blijft, ook als je beweegt: traceer je bewegingen dynamisch in realtime met automatische kadering en maak gebruik van automatisch bijsnijden en zoomen.

Videoruisverwijdering

Perfecte afbeelding

Geen licht? Geen probleem. Verbeter de kwaliteit van je webcam door de visuele ruis te verwijderen die aanwezig is bij weinig licht, voor een helderder beeld.

Aan de slag

NVIDIA Broadcast werkt met al je favoriete apps. En het is gemakkelijk in te stellen.

2

Kies je apparaat en effecten

3

Kies NVIDIA Broadcast
Als je in-app-apparaat

De NVIDIA Broadcast-app downloaden

Informatie

Platform
Windows 10 64-bits
Versie

Systeemvereisten

GPU
NVIDIA GeForce RTX 2060, Quadro RTX 3000, TITAN RTX of hoger
RAM
8 GB RAM of hoger
CPU
Aanbevolen: Intel Core i5 8600, AMD Ryzen r5 2600 of hoger
Internet
Internetverbinding tijdens de installatie

Stream als een pro

Steel de show met ongelooflijke graphics en vloeiende livestreaming zonder haperingen. Combineer next-gen hardware-encoding en -decoding om te pronken met al je beste momenten in prachtige details. En de volledig nieuwe NVIDIA Broadcast-app tilt je livestreams naar een hoger niveau met krachtige AI-mogelijkheden zoals ruisverwijdering, virtuele achtergrond en meer. GPU's uit de NVIDIA® RTX™-serie leveren de prestaties en beeldkwaliteit die nodig zijn om je publiek het beste te geven, elke keer weer.

Nu winkelen

NVIDIA Broadcast is compatibel met de nieuwe grafische kaarten en laptops van GeForce en Quadro RTX.

GeForce RTX 4090

GeForce RTX 4080

Koop Nvidia GeForce RTX 30 Systemen​

3 jaar garantie op game PC’s

Veilig & verzekerd verzonden

Voor gamers & esporters

Gemakkelijk te upgraden

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01