GeForce RTX® 4070
Meer dan snel

Bereid je voor op geweldig gamen en creëren met de NVIDIA® GeForce RTX™ 4070. Gebouwd met de ultra-efficiënte NVIDIA Ada Lovelace-architectuur. Ervaar snelle raytracing, AI-versnelde prestaties met DLSS 3, nieuwe manieren om te creëren en nog veel meer.

GeForce RTX 4070 kopen
GeForce RTX kopen
NVIDIA Ada Lovelace-architectuur
Zijn tijd vooruit, koploper in alles.

Nieuwe streamingmultiprocessors
Tot 2x betere prestaties en energie-efficiëntie

Tensor-cores van de vierde generatie
Tot 2x AI-prestaties

RT-cores van de derde generatie
Tot 2x raytracingprestaties

Geavanceerde GPU’s
NVIDIA Ada
Lovelace-architectuur
Realistische en meeslepende graphics

Speciale raytracing-cores

AI-versnelde
prestaties

NVIDIA DLSS 3

Game-winnende
responsiviteit
NVIDIA Reflex-platform voor
lage latentie
Gemaakt voor Live Streaming

NVIDIA Encoder

Met AI verbeterde
spraak en video
NVIDIA Broadcast-app
Versnel je
creativiteit

NVIDIA Studio

Prestaties en betrouwbaarheid
Game Ready en
Studio-stuurprogramma’s
Raytracing
Hyperrealistisch. Hypersnel.

De Ada-architectuur ontketent de volledige kracht van raytracing, die simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt. Met de kracht van de RTX 40 series en RT-cores van de derde generatie ervaar je ongelooflijk gedetailleerde virtuele werelden als nooit tevoren.

Before After
NVIDIA DLSS 3
De prestatievermenigvuldiger, aangestuurd door AI.

De Ada-architectuur ontketent de volledige kracht van raytracing, die simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt. Met de kracht van de RTX 40 series en RT-cores van de derde generatie ervaar je ongelooflijk gedetailleerde virtuele werelden als nooit tevoren.

NVIDIA Reflex
Winnen draait om milliseconden.
GPU’s uit de NVIDIA Reflex- en GeForce RTX 40 series bieden de laagste latentie en de beste responsiviteit voor het ultieme competitieve voordeel. Reflex is gebouwd om de systeemlatentie te optimaliseren en te meten en zorgt dat je sneller kunt richten op je doel, snellere reactietijden en de beste richtprecisie voor competitieve games.
De beste tools voor creatieve handel.
NVIDIA Studio
Jouw ideeën, versneld door NVIDIA Studio.
Til je creatieve projecten naar een hoger niveau met NVIDIA Studio. De RTX 40 series wordt aangestuurd door nieuwe speciale hardware en ontgrendelt ongeëvenaarde prestaties in 3D-rendering, videobewerking en grafisch ontwerp. Ervaar RTX-versnellingen met veel functies in de beste creatieve apps, NVIDIA Studio-stuurprogramma’s van wereldklasse die zijn ontworpen voor maximale stabiliteit en een reeks exclusieve tools die de kracht van RTX benutten voor creatieve workflows met AI-ondersteuning.
NVIDIA Encoder
De ideale stream.
Steel de show met ongelooflijke graphics en livestreaming van hoge kwaliteit zonder haperingen. De GeForce RTX 40 series wordt aangestuurd door de 8e generatie NVIDIA Encoder (NVENC) en luidt een nieuw tijdperk van hoogwaardige broadcasting in met ondersteuning voor AV1-codering van de volgende generatie, ontworpen om meer efficiëntie te leveren dan H.264, waardoor glorieuze streams op hogere resoluties worden ontgrendeld. Bovendien geven exclusieve optimalisaties voor je favoriete streaming-apps je de mogelijkheid je publiek elke keer weer het allerbeste voor te schotelen.
NVIDIA Broadcast
Je door AI aangestuurde thuisstudio.
Met de NVIDIA Broadcast-app maak je van elke ruimte een thuisstudio en til je je livestreams, spraakchats en videogesprekken naar een hoger niveau met krachtige AI-effecten, zoals ruisverwijdering, virtuele achtergronden en meer.
NVIDIA Omniverse
Verbind je creatieve werelden met een universum aan mogelijkheden.
NVIDIA Omniverse™ is een samenwerkingsplatform voor 3D-ontwerpen binnen de NVIDIA Studio-suite van tools voor creators. Gebouwd om workflows te versnellen, apps en assets te verenigen om je ideeën snel tot leven te brengen.
NVIDIA Canvas
De app die de AI toevoegt aan Painting.
Maak met AI realistische landschapsbeelden van eenvoudige brushstrokes. Maak snel achtergronden of versnel je conceptontwikkeling zodat je meer tijd hebt om je ideeën te visualiseren.
Extra kenmerken en voordelen
Game Ready Drivers
GeForce Game Ready Drivers leveren de beste ervaring voor je favoriete games. Ze zijn nauwkeurig afgestemd in samenwerking met ontwikkelaars en uitvoerig getest in duizenden hardwareconfiguraties voor maximale prestaties en betrouwbaarheid.
GeForce Experience
Maak en deel video’s, screenshots en livestreams met vrienden. Houd je stuurprogramma’s up-to-date en optimaliseer je game-instellingen. Het kan allemaal met GeForce Experience. Het is de perfecte aanvulling op je grafische kaart uit de GeForce-serie.
NVIDIA G-SYNC
Soepele gameplay zonder screen tearing met hoge refresh rates plus HDR en meer. Dit biedt de ultieme weergave van games en is dé keuze van enthousiaste gamers.
NVIDIA Ansel
Verander je screenshots in kunst met deze krachtige in-game fotomodus waarmee je foto’s in 360 graden, HDR of geweldige resolutie kunt maken.
Virtual Reality
Grafische kaarten met de hoogste prestaties bieden de soepelste, meest meeslepende VR-ervaringen.
Reziable BAR
Resizable BAR is een geavanceerde PCI Express-functie die ervoor zorgt dat de CPU toegang heeft tot de volledige GPU-framebuffer. Hierdoor zijn de prestaties in veel games verbeterd.

©2022 NVIDIA Corporation. NVIDIA, het NVIDIA-logo, GeForce en GeForce RTX zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en copyrights zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01