Iedereen weet dat je bij Redux gaming de ideale Minecraft PC en gaming gear kan krijgen. Maar voor de leken in het gamen: wat is Minecraft nu eigelijk? Het is een spel waarin beleving centraal staat en waar je eigen wereld op je game pc/Minecraft PC kunt creëren. Je gebruikt bronnen die voorhanden zijn, sommige zijn moeilijker te vinden en vragen verkenning, wat weer een uitdaging is. De wereld in het spel is gebouwd uit groten pixels, hierdoor heeft Minecraft op de game pc een grappig, eenvoudig en speels uiterlijk.

Minecraft bestaat uit twee woorden: mine wat staat voor mijnen/winnen van grondstoffen en craft: voor creëren. Dit spel wat er op het eerste gezicht nogal eenvoudig uitziet vergeleken met andere levensechte games, is ontzettend populair. Waar zit het geheim dan in? Je kunt Minecraft op de game pc vergelijken met een leeg wit doek. Jij bent de creator, de kunstenaar die bepaalt wat er in jouw wereld komt en gebouwd wordt. Je kunt je eigen creatie, steen voor steen bouwen met de tools die voorhanden zijn. Het spel is heel gebruiksvriendelijk en snel te leren. Dit is niet alleen ontzettend gaaf maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van je eigen Westeros, lang leve je inbeeldingsvermogen.

 

Minecraft PC

 

Waarom spelen zoveel mensen Minecraft op de game PC?

Minecraft heeft iets rustgevends, het is heel bevredigend om van scratch imposante creaties te maken, het heeft iets grappigs en je kunt op veel verschillende manieren het spel spelen.

Je kunt dit spel online vanaf elke device spelen, zeker op je eigen gaming PC. Speel het samen met je vrienden of vreemden of als je daar zin in hebt lekker in je eentje. Sommige mensen hebben maanden lang samen, on-line gebouwd aan één wereld. Dit gaat nóg makkelijker met je eigen gaming gear en Minecraft PC.

Er is een modus waarin je alleen kunt bouwen en waar er geen gevaar heerst óf een waarbij je ook aangevallen kunt worden door vijanden. Denk aan zombies, creepers of een horde aan spinnen. Deze laatste wereld klinkt misschien een beetje gevaarlijk, maar alleen hier kun je ook magische labyrinten ontdekken en speciale vondsten opdoen. Wegrennen van hete lava door een vulkaan die op ploffen staat, die de adrenaline in je bloed laat stijgen. Hoe dan ook have it your way.

 

Voor welke speler is dit spel geschikt?

Dit spel is geschikt voor mensen die graag willen ontdekken én willen bouwen. De muziek in het spel is relaxed, rustig en chill hierdoor hoeft het volume niet hard te staan. Je kunt ieder geval nog steeds naar iets anders luisteren en bent vooral aandachtig bezig. Misschien denk je dat Minecraft alleen geschikt is voor kinderen op de basisschool maar niets is minder waar, spelers van alle leeftijden werden verliefd op dit spel. Bij Redux Gaming ben je altijd verzekerd van de juiste Minecraft gaming pc en we hebben een breed scala aan gaming gear waardoor het gamen alleen maar leuker wordt.

 

Minecraft pc kopen?

Voor het spelen van Minecraft raden wij aan:

Redux Gamer Entry a40
Redux Gamer Entry i30

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01