Playstation: Icons Light

Playstation: Icons Light

19,99

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Playstation: Icons Light

Deze PlayStation Icons Light is perfect voor gamers en bevat de klassieke symbolen van de PlayStation-controllerknoppen op een slanke zwarte sokkel, waardoor het een ideale toevoeging is aan elke slaapkamer of gamingkamer.

Met drie verschillende standen, waaronder standaardverlichting, kleurfasering en op muziek reagerende standen, is de PlayStation Icons Light de perfecte begeleiding bij het gamen.

De originele PlayStation, de eerste gameconsole waarvan ooit 100 miljoen exemplaren zijn verkocht, werd in 1994 door het Japanse elektronicaconcern Sony gelanceerd en groeide al snel uit tot een van de bekendste gamingmerken ter wereld. Met opeenvolgende consoles die op dat oorspronkelijke ongekende succes voortbouwen (inclusief de bestverkochte console aller tijden, de PlayStation 2), zijn de iconische afbeelding, naam en logo’s van het merk Sony direct herkenbaar voor gamers van alle leeftijden. De PlayStation-controller, met zijn kenmerkende vorm en iconische knopensymbolen van een groene driehoek, blauwe x, rode cirkel en roze vierkant, is nu vrijwel synoniem met consolegaming in het algemeen.

De PlayStation Icons Light, een geweldig cadeau voor gamers van alle leeftijden, is een officieel gelicentieerd product. Batterijen niet inbegrepen.

Dit product is gemaakt met BDP, wat staat voor Breakdown Plastic – een organisch additief dat plastic helpt afbreken op de stortplaats zonder de structurele integriteit (vóór het storten) of de recycleerbaarheid van het product aan te tasten.

Specificaties

MerkPaladone
Afmeting15cm x 15cm x 22cm
Model NamePLDPP4140PSV2
EAN5055964715151
3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636