Noble Collection Harry Potter – The Prophecy Replica

Noble Collection Harry Potter – The Prophecy Replica

Adviesprijs 55,50 39,95

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Noble Collection Harry Potter – The Prophecy Replica

Voeg de indrukwekkende Replica van the Prophecy Orb uit The Order of the Phoenix film van Harry Potter toe aan je collectie! Deze prachtig gedetailleerde replica is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is nauwkeurig gemaakt om het uiterlijk van de originele Prophecy Orb uit de film te recreëren. De Prophecy Orb, ook wel bekend als de Voorspellingskristal, is een magisch voorwerp dat voorspellingen bevat over toekomstige gebeurtenissen. In de film werd het gebruikt door Harry Potter en zijn vrienden om te proberen de plannen van Lord Voldemort te achterhalen. Nu kun jij ook een stukje van de magie van de Prophecy Orb in huis halen met deze indrukwekkende replica. Of je nu een Harry Potter-fan bent of gewoon op zoek bent naar een uniek decoratie-item, de Replica van the Prophecy Orb is een must-have voor elke tovenaarscollectie.

De bol heeft een diameter van 7cm en de stand is 5cm groot. Let op waar je de glazen bol plaatst; zet hem niet in direct zonlicht!

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X