Harry Potter: Narcissa Malfoy’s Wand

Harry Potter: Narcissa Malfoy’s Wand

Adviesprijs 34,95 29,95

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Harry Potter: Narcissa Malfoy’s Wand

De Harry Potter: Narcissa Malfoy’s Wand is een authentiek uitziend stuk merchandise voor fans van de Harry Potter franchise. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om er net zo uit te zien als de wand die Narcissa Malfoy gebruikt in de films.

De wand is ongeveer 14 inch lang en is gemaakt van hout en metalen elementen. Het hout heeft een glanzende afwerking en het metalen element heeft een antieke look. Het is het perfecte speelgoed voor kinderen of een verzamelitem voor volwassenen die fan zijn van de franchise.

Bovendien, de wand is ook geschikt voor cosplay en is een fantastische accessoire voor mensen die willen opvallen tijdens Harry Potter-evenementen of -feesten. Het is een uniek en opvallend stuk merchandise dat zeker indruk zal maken op andere fans.

In samenvatting, de Harry Potter: Narcissa Malfoy’s Wand is een must-have voor iedereen die fan is van de Harry Potter-franchise. Het is een authentiek uitziend stuk merchandise dat perfect is voor kinderen en volwassenen, en het is ook geschikt voor cosplay. Koop nu je eigen wand en ontdek de magie van de Harry Potter-wereld!

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636