Harry Potter: Death Eater Wand – Skull

Harry Potter: Death Eater Wand – Skull

Adviesprijs 34,95 24,95

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Harry Potter: Death Eater Wand – Skull

De Harry Potter: Death Eater Wand – Skull is een uniek en opvallend stuk merchandise voor fans van de Harry Potter franchise. Het is ontworpen om er uit te zien als de wand van een Death Eater en bevat een indrukwekkende schedel-detaillering op de bovenkant.

De wand is ongeveer 14 inch lang en is gemaakt van hoogwaardig hout en metaal. Het hout heeft een glanzende afwerking en het metaal is vervaardigd met een antieke look. De schedel-detaillering geeft de wand een angstaanjagend uiterlijk en maakt het een fantastische aanvulling op een Death Eater-cosplay of Halloween-kostuum.

Het is ook een geweldig speelgoed voor kinderen of een verzamelitem voor volwassenen die fan zijn van de franchise. Het is een stijlvolle en aantrekkelijke wand die zeker indruk zal maken op andere fans.

In samenvatting, de Harry Potter: Death Eater Wand – Skull is een must-have voor iedereen die fan is van de Harry Potter-franchise. Het is uniek, opvallend en angstaanjagend en is perfect voor kinderen en volwassenen. Het is ook geschikt voor cosplay en Halloween-kostuums. Koop nu deze wand en ontdek de duistere kant van de Harry Potter-wereld!

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X