De charity stream begint over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De stream wordt mede mogelijk gemaakt door

De Wish Journey

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.

Wij zetten alles op alles om zo veel mogelijk wensen te vervullen. Dat doen wij niet alleen. Dat kunnen wij niet alleen. Ons verhaal is niet zomaar een verhaal. Het is een verhaal van alle verhalen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Van maanden van voorbereiden, het verheugen op, zorgeloze momenten met familie en van herinneringen. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.

Bron: Makeawishnederland.org

Jouw donatie is geluk waard

Jouw donatie helpt mee om een wens in vervulling te laten gaan! Wacht niet langer en maak vandaag nog het verschil!

Over de charity stream

Vanuit het Twitch kanaal ReduxGamingTV zal door meer dan 20 verschillende streamers afwisselend gestreamd worden, gedurende 72 uur. Allemaal met één gezamenlijk doel: geld ophalen voor Make a Wish. Alle donaties, subscriber-, cheers-, bits- en reclame inkomsten zullen worden gedoneerd. Op 15 april om 12:00 zal de livestream van start gaan, waarbij de laatste stream eindigt op 18 april om 12:00. 

Iedere 24 uur wordt het huidige saldo bekend gemaakt vanuit onze studio. Vanuit hier wordt ook teruggeblikt op highlights en op wat er de komende 24 uur gaat komen.

Overigens was de charity-stream van vorig jaar voor stichting Opkikker zeker een succes, hierbij is er €5955 opgehaald!

Samen kunnen we dit wederom tot een groot (of nóg groter) succes maken!

Win prijzen tijdens de stream

Tijdens de stream verloten wij samen met onze partners vette prijzen! Zo maak je kans op een heuse gaming PC voorzien van een RTX 3050 en een Intel Core i5!

Maar ook op Guice Energy startersets, Redux Gaming XXL (RGB) muismatten of gaming gear van Cooler Master of Gigabyte Aorus.

Iedere donateur, sub of bits maakt kans op toffe prijzen! Ongeacht het bedrag! Donereren wordt enorm gewaardeerd, samen kunnen wij dromen voor zieke kinderen verwezenlijke!

We geven iedere 24 uur prijzen weg gedurende de studiosessie (terug te zien aan de blauwe blokjes op de timetable).

Iedere 24 uur loten we opnieuw namen uit donateurs van de afgelopen 24 uur! Doneer je voorafgaand aan de stream? Dan doe je mee voor de eerste loting!

De wish granters

273155753_4829969723789053_7215256998035378636_n

Gijs - Redux gaming

Jeff Aorus

Sejecem

Jermaine - Redux Gaming

Zecookiess

altijdmelvin

Kenzhi

Guicemeneer

Deem_I

x_izza_x

Dardroo

Samsiepuff

TeamWall

Esportsbenelux

Paul - cooler master

Larsy

Fabbean_

xFishanator

Ingmarmol

Begroovy

Eenhoorntamara

Empressther

Jeroen - Redux Gaming

ecv_richie

Paraduze

Intajanssen

Adosagaming

Timetable

Streamer? Zet je in!

Wij roepen alle streamers uit de Benelux op om zich dit weekend net als ons, en alle uitgenodigde streamers voor de officiële Redux Charity stream, om zich ook dit weekend in te zetten voor Make a Wish!

Samen staan we het sterkste en kunnen we het mooiste resultaat behalen voor het goede doel. 

Ben jij een streamer en wil je je gedurende het weekend van 15 april t/m 18 april inzetten voor Make a Wish? Laat het dan even weten via: marketing@reduxgaming.nl

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636