De charity stream zal plaatsvinden van

Vrijdag 28 april 12:00 t/m maandag 1 mei 12:00

De stream wordt mede mogelijk gemaakt door

De Wish Journey

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan. 

Wij zetten alles op alles om zo veel mogelijk wensen te vervullen. Dat doen wij niet alleen. Dat kunnen wij niet alleen. Ons verhaal is niet zomaar een verhaal. Het is een verhaal van alle verhalen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Van maanden van voorbereiden, het verheugen op, zorgeloze momenten met familie en van herinneringen. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.

Bron: Makeawishnederland.org

Jouw donatie is geluk waard

Jouw donatie helpt mee om een wens in vervulling te laten gaan! Wacht niet langer en maak vandaag nog het verschil!

Over de charity stream

Vanuit het Twitch kanaal ReduxGamingTV zal door meer dan 20 verschillende streamers afwisselend gestreamd worden, gedurende 72 uur. Allemaal met één gezamenlijk doel: geld ophalen voor Make a Wish. Alle donaties, subscriber-, cheers-, bits- en reclame inkomsten zullen worden gedoneerd. Op 28 april om 12:00 zal de livestream van start gaan, waarbij de laatste stream eindigt op 1 mei om 12:00. 

Iedere 24 uur wordt het huidige saldo bekend gemaakt vanuit onze studio. Vanuit hier wordt ook teruggeblikt op highlights en op wat er de komende 24 uur gaat komen.

Overigens was de charity-stream van vorig jaar zeker een succes, hierbij is er €8.715,02 opgehaald!

Samen kunnen we dit wederom tot een groot (of nóg groter) succes maken!

Win prijzen tijdens de stream

Tijdens de stream verloten wij samen met onze partners vette prijzen! Zo maak je onder andere kans op een heuse Xbox Series S Gilded Hunter Edition!

Iedere donateur maakt kans op toffe prijzen! Ongeacht het bedrag! Donereren wordt enorm gewaardeerd, samen kunnen wij dromen voor zieke kinderen verwezenlijke!

De prijzen worden op willekeurige momenten in de stream gedropt! Iedereen die gedoneerd heeft na de voorgaande drop doet automatisch mee voor de giveaway. De prijs die gedropt wordt is willekeurig.

De volgende giveaway items zijn al bekend (er komen hier nog bij):

De wish granters

273155753_4829969723789053_7215256998035378636_n

Gijs - Redux gaming

x_izza_x

Sejecem

Gurlpowerrrr

Zecookiess

altijdmelvin

Jeroen - Redux Gaming

Dardroo

Gwnrichie

Laagvliet

Lies Zhara

Beganked

SamanthaVD

FransjeK

JaveeyTV

Joaquimblaze

iScartBE

Eenhoorntamara

Empressesther

Salinavdl

Begroovy

Thehornfromborn

Nadachvn

Larsy

IamKC_

Timetable

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01