De Redux Neutron Mini.

Maximale prestaties per liter.

Dit is de kleinste game PC die we ooit hebben gebouwd. Gebaseerd op Gijs zijn eigen PC, zoals te zien in de video hierbeneden, maar met een aantal upgrades. Zo beschikt de Neutron standaard over een 7800X3D, de beste gaming CPU van dit moment. Door zijn lage stroomverbruik is deze chip ideaal voor deze situatie. De videokaart is van ASUS ProArt, want deze kaarten zijn wat compacter dan hun TUF en ROG tegenhangers. Tel er 32GB DDR5 RAM en een 2TB SSD bij op en je hebt een super compleet gaming systeem dat past in de gemiddelde rugzak.

Als het zo klein kan, waarom zijn andere PC's dan zo groot?

Dat vragen wij ons eerlijk gezegd ook af, want we zien eigenlijk vrijwel geen nadelen aan deze benadering van een game PC. Ja, een Neutron is gemiddeld wat luider dan een Nova of een Supernova, maar je krijgt er een super praktische, compacte en draagbare game PC voor terug. Daarbij, vergeleken een grotere build is hij misschien luid, maar voor een Small Form Factor build met deze krachtige hardware is hij nog steeds uitzonderlijk stil en koel.

De Redux Neutron Mini.

De meest compacte game PC die we ooit hebben gebouwd.
De mooiste graphics op 1440p en 4K dankzij Nvidia RTX 40-series GPU's.
Super draagbaar, past in een gemiddelde rugzak.
Luxe ASUS ROG Strix en ProArt hardware voor premium bouwkwaliteit en functies.

Vind het Neutron Mini-model voor jou.

Het oog wilt ook wat.

We denken goed na over de onderdelen die we combineren, niet alleen zodat de hardware optimaal samenwerkt, maar ook zodat het voor het oog een mooi, samenhangend geheel wordt.

Bekijk nog meer van onze top line-ups!

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01