De Redux Gamer Xtreme i250

Kijk hier hoe Gijs deze gaming pc helemaal in elkaar zet:

Een gaming pc bouwen kent vele uitdagingen. Hoe moeilijk dit precies is hangt af van je eigen kennis en de onderdelen die je kiest. Gijs laat je vandaag zien hoe hij een Redux Gamer Xtreme i250 in elkaar zou zetten. Een van onze dikste gaming pc’s! Check hem hier!

Redux Gamer Xtreme i250

De case is recent vernieuwd. We gebruiken nu de Cooler Master H500ARGB

 

De Redux Gamer Xtreme i250 is perfect voor diegenen die werken met zware programma’s die flink wat processorvermogen vereisen, maar natuurlijk vooral voor echte hardcore gamers. De Redux Gamer Xtreme i250 combineert de prestaties van de Nvidia GeForce RTX 2080 Ti (11GB) videokaart met de Intel i9 9900KF processor voorzien van 8 cores (16 threads) die voorbij de 5GHz klokken. We hebben ervoor gekozen om deze pc te voorzien van 32GB werkgeheugen en een 1 TB WD SN750 voor super snel opstarten van Windows en je favoriete games.

De Cooler Master H500ARGB is een kast uit de H-lijn van Cooler Master. Dit zijn kasten die toegespitst zijn op airflow en hoe meer airflow, hoe beter je koeling. De case komt met twee 200mm ventilators in de voorkant met ARGB verlichting. Doordat deze ventilators zo groot zijn (140mm wordt al gezien als “groot”) verplaatsen ze veel meer lucht en hoeven ze niet zo snel te draaien. Daardoor zijn ze lekker stil. Het speciale gaas in de voorkant houdt stof tegen, maar lucht gaat er gemakkelijk door. Die combinatie maakt dit een out-of-the-box koeltopper!

Redux Gaming besteedt veel aandacht aan het uiterlijk en de bouwkwaliteit van haar PC’s. Al onze ingenieurs hebben jaren ervaring met het bouwen van PC’s en zijn waarschijnlijk net zo gepassioneerd als jij als het aankomt op gaming. We bouwen elke PC alsof het onze eigen is. Hierdoor kunnen wij een kwaliteit leveren die ongeëvenaard is in de wijde omgeving. Redux Gaming: PC Gaming Reborn.

Bekijk ons volledige aanbod gaming PC’s.

 

 

 

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01