Genesis gaming muizen hands-on review

Een uitgebreide review van de nieuwe Genesis gaming line-up:

Let op! De tests zijn op basis

Een een goeie gaming setup is natuurlijk niks zonder een goede gaming muis. Gijs laat jullie zien dat zo’n muis niet per se een hoge prijs hoeft te hebben. Check ze hier op onze website:

 

Krypton 150

Genesis Krypton 150Een functionele, precieze en indrukwekkende gaming muis met duurzame bouwkwaliteit is de basis voor een goeie gaming set-up. De Genesis Krypton 150 is een goeie oplossing voor spelers die zoeken naar een betrouwbare muis voor een scherpe prijs. Hij heeft een precieze sensor, DPI modificatie met één druk op de knop, stevige knoppen, backlight in 7 kleuren en is licht.

Krypton 700

Als je een ervaren gamer bent dan weet je wat het belangrijkste is bij een professionele gaming muis: goeie basisfuncties. Deze muis heeft alles wat de Krypton 150 heeft en meer. Zo beschikt over 8 knoppen die je zelf kan instellen. Een iets betere sensor en natuurlijk RGB-verlichting.

Xenon 770

Genesis Xenon 770

Nog een stapje hoger en je komt uit bij de Xenon 770. Deze gaming muis is ideaal voor de MMORPG speler. Hij heeft namelijk de mogelijkheid om de zijkanten uit te wisselen. Hierdoor kun je tot maar liefst 14 verschillende knoppen gebruiken op je muis die je zelf kan instellen.

Krypton 800

Genesis Krypton 800

The Krypton 800 is een hoogwaardige muis. Hij voldoet aan alle eisen van een veeleisende gamer. Hij beschikt over een sensor die gelijk is aan een van de bekendere merken. Hierdoor doet hij zeker niet onder aan Logitech, Steelseries, Razer enzovoorts! Daarnaast heeft hij een lekker gewicht en beschikt ook deze muis over RGB-verlichting. De Krypton 800 is bij ons als beste uit de test gekomen.

 

Benieuwd naar meer producten van Genesis Gaming? Check ze op de Genesis Website.

Op zoek naar een andere gaming muis? Bekijk hier ons volledige aanbod muizen.

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01