Game Laptop

Een Gaming Laptop moet krachtig genoeg zijn om jouw favoriete games goed te kunnen draaien! Welkom bij Redux Gaming waar jij gemakkelijk kunt zien of de games die jij graag wilt spelen goed lopen op de laptop die je koopt. Check meteen welke framerate (FPS) je behaalt in jouw games op iedere gaming laptop in ons assortiment.

  Game Laptop kopen

  Je gaming laptop kopen bij Redux Gaming is een verstandige zet. Wij staan bekend om eerlijke prijzen en goede service. Mocht jij vragen hebben of problemen hebben dan kunnen wij jou op de best mogelijke manier ondersteunen en problemen snel oplossen. Onze medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring met PC’s, Laptops, consoles en games en hebben op al je vragen een passend, eerlijk antwoord. Wij verkopen alleen gaming laptops van kwaliteit waar wij achter staan.

   

  Voordelen van een Gaming Laptop

  Natuurlijk is een gaming laptop bedoeld voor (SCHOOL)WERK! Ja ook, maar laten we eerlijk zijn.. je moet er natuurlijk goed op kunnen gamen! De voordelen van een gaming laptop spreken natuurlijk voor zich: Je hebt een krachtig, maar toch draagbaar systeem dat je makkelijk mee kan nemen. Sluit een muis aan en je maakt van elke plek een dikke gaming setup. Het scherm en het toetsenbord zitten natuurlijk al in de behuizing, waardoor je die niet meer hoeft aan te schaffen en aan te sluiten.

  Wat is het verschil tussen een gaming laptop en een game PC?

  Er zijn natuurlijk verschillen tussen een gaming laptop en een game pc. Een gaming laptop heeft natuurlijk een scherm, toetsenbord, touchpad en accu ingebouwd in een compacte behuizing. Dat heeft zo z’n voordelen, vooral draagbaarheid en de mogelijkheid om hem zonder netstroom te gebruiken, bijvoorbeeld op school, op werk of in de trein. Dit brengt wel een uitdaging met zich mee: stroomverbruik en koeling zijn hierdoor gelimiteerd. Laptops gebruiken dan ook speciale laptopvarianten van videokaarten en processors, die energiezuiniger zijn en minder koeling nodig hebben. Daardoor zijn ze minder snel dan hun “normale” desktop varianten. Een laptop, hoe krachtig ook, zal nooit even snel zijn als een desktop PC met dezelfde videokaart en CPU. Gelukkig kun je onze handige tool gebruiken om te zien hoe veel FPS je precies gaat halen in jouw favoriete games.

  Welke Gaming Laptop past het beste bij mij?

  Gebruik snel onze handige tool om direct de prestaties te zien van elke gaming laptop die wij aanbieden. Je kunt direct zien welke prestaties je voor elke budget terugkrijgt en kunt daardoor de juiste keuze maken. Heb je vragen over welke laptop je moet kiezen? Vraag het ons meteen via de live-chat, e-mail, telefoon, discord, Facebook of WhatsApp!

   

  Hoe weet ik of de Gaming Laptop de games aankan die ik wil spelen?

  Bij elke Gaming Laptop van Redux Gaming staat duidelijk wat deze wel en niet aankan. We hebben een aantal populaire games geselecteerd waar we met behulp van benchmarks laten zien wat de prestaties zijn in elke game voor de geselecteerde Gaming Laptop. Wij geven dit weer in gemiddelde FPS (frames per seconde), oftewel het aantal beelden per seconde. FPS is onder PC gamers misschien wel de belangrijkste indicator voor of een spel wel of niet soepel draait op een Gaming Laptop. In onze tool wordt er uitgegaan van de FPS bij high graphics settings van de diverse games.

  De indicatie van het aantal FPS doen we voor de alleen Full-HD (1080p), omdat alle laptops in ons assortiment momenteel deze resolutie hebben. Op deze manier kun je gemakkelijk zien of je de games goed draaien op je monitor, want hoe hoger de resolutie, hoe zwaarder het is voor je laptop. Daarnaast is er nog het aantal Hertz (Hz), zoals eerder benoemd, iets waar je op moet letten. Hertz is iets wat vaak niet bekend is bij veel mensen, maar allesbepalend is voor welke FPS je nodig hebt om echt een soepele game ervaring te krijgen. Om het niet al te technisch te maken, voor elke Hz heb je simpelweg 1 FPS nodig. Dus wanneer jij een monitor met 60Hz, heb je dus gemiddeld 60 FPS nodig om de beste ervaring te hebben. De meeste schermen hebben een 60Hz paneel op dit moment, maar vooral op gaming gebied is er een trend gaande richting 144Hz, 240Hz en zelfs meer dan 300Hz!

  Mocht je denken “Hey, ik snap hier helemaal niks van”, stuur ons dan gewoon een berichtje op onze live-chat. We helpen je graag verder met je vragen en adviseren je graag bij de zoektocht naar een gaming laptop.

   

  Transparant over onderdelen & prestaties

  Met kwaliteitscertificaat

  Veilig & verzekerd verzonden

  Toegang tot exclusieve Redux Community

  Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01