Xbox Series

Voor diegene die naast een gaming pc ook een console willen, is een Xbox Series X|S de ideale keuze. Met deze nieuwste generatie console speel jij games in 4K resolutie tot 120 FPS en zijn de laadtijden aanzienlijk korter dan de vorige generatie. Bekijk nu ook de bijbehorende Gaming Gear voor de Xbox Series X|S.

Xbox kopen

Voor degene die naast De Xbox is een door Microsoft uitgebrachte spelcomputer, ook wel console genoemd. Op 15 november 2001 kwam de eerste serie uit in Amerika. De populaire en krachtige console levert de beste prestatie tijdens het spelen van -soms exclusieve- games. Naast het spelen van verschillende spellen, met de bijhorende ergonomisch ontworpen controllers, is de Xbox ook te gebruiken voor verschillende andere doeleinden. Zo is het ook onder andere mogelijk om Netflix en Spotify te downloaden op de Xbox. Bekijk ons assortiment voor beide series. Xbox serie X is hierbij te verkrijgen als een all-in-one set.

Verschil Xbox S en X

De Xbox Series S en Xbox Series X zijn de nieuwste consoles. Allereest is een groot verschil in het design, zo is de Xbox Serieus S het compactste model tot nu toe. Series S heeft een resolutie van maximaal 1440p, daartegenover ondersteunt de Series X tot 4K. Een diskdrive is niet aanwezig bij de Xbox Series S, verder heeft dit model een opslag van 512 GB waar de Series X 1 TB aan geheugen heeft. Wel ondersteunen ze beide Dolby Vsion en Dolby True HD met Atmos. Tot heden is de Xbox Series X enkel in het zwart en de Xbox Series S in het wit.

Beste gear voor Xbox

Bekijk ons aanbod in gear voor de Xbox: Xbox controllers en Xbox headsets.

Controllers

Xbox controllers zijn ergonomisch ontworpen met voldoende grip en maken draadloos verbinding met je console. De Joystick is ontworpen voor naadloos navigeren en maakt het mogelijk om perfect te richten in je favoriete shooter-game of te sturen tijdens een racespel. Bijzondere momenten kan je tijdens het gamen gemakkelijk met andere Xbox-spelers delen via de Share-knop.

Headsets

Maak je gaming ervaring compleet met de beste headsets. Als voorbeeld levert de Microsoft Xbox Stereo Headset een premium audio-ervaring tijdens het gamen en het communiceren met je gamevrienden. Headsets zijn eenvoudig aan te sluiten op je controller. Bekijk ons assortiment voor de verschillende headsets.

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636