Elgato Key Light Mini

Elgato Key Light Mini

(Licht, PC)

Adviesprijs 99,- 79,-

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Elgato Key Light Mini

 

Introductie

Met de opkomst van het thuiswerken is het belangrijker dan ooit om een comfortabele en efficiënte werkomgeving te creëren. Een belangrijk onderdeel hiervan is verlichting. Gelukkig biedt de Elgato Key Light Mini een oplossing voor al jouw verlichtingsproblemen tijdens videocalls en fotoshoots. In deze review bespreken we de kenmerken en voordelen van de Elgato Key Light Mini.

Compact en efficiënt design

Het design van de Elgato Key Light Mini is compact en efficiënt. Het licht neemt weinig ruimte in beslag en is daarom eenvoudig op te bergen wanneer je het niet nodig hebt. Bovendien is het gemakkelijk te installeren en te gebruiken, wat het ideaal maakt voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers.

Verbeterde verlichting tijdens streamen en video calls

Met de Elgato Key Light Mini krijg je de perfecte verlichting tijdens videocalls. Het licht zorgt voor een gelijkmatige en natuurlijke verlichting, zodat jij er altijd op je best uitziet tijdens een videoconferentie. Bovendien is het licht dimbaar, zodat je de juiste helderheid kunt instellen voor jouw specifieke omgeving.

Ideaal voor fotografie

Naast het verbeteren van verlichting tijdens videocalls, is de Elgato Key Light Mini ook perfect voor fotografie. Het licht is helder en constant, wat het gemakkelijk maakt om professionele foto’s te maken zonder de noodzaak voor externe verlichting. Bovendien kun je het licht aanpassen aan jouw specifieke fotografiebehoeften, waardoor je altijd de beste resultaten kunt behalen.

Eenvoudige bediening met de Elgato Control Center app

Met de Elgato Control Center app kun je het licht eenvoudig instellen en bedienen. De app biedt een eenvoudige interface waarmee je het licht kunt aanpassen aan jouw specifieke verlichtingsbehoeften. Bovendien kun je het licht op afstand bedienen, zodat je altijd de perfecte verlichting kunt instellen, ongeacht

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X