Snakebyte Games Tower 5 (PS5)

Snakebyte Games Tower 5 (PS5)

Adviesprijs 19,99 18,50

Voor 23:59 besteld, maandag in huis!

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Snakebyte GAMES:TOWER 5 (PS5)

 

Snakebyte GAMES:TOWER 5 (PS5)

Hier bij Redux Gaming begrijpen we de noodzaak van hoogwaardige gaming-accessoires. Dat is de reden waarom we erop staan om onze lezers te informeren over de nieuwste en beste gaming-gadgets die de markt te bieden heeft. Met de Snakebyte GAMES:TOWER 5 voor de PS5 bieden we een unieke ervaring die je gaming-ervaring naar een hoger niveau tilt.

De GAMES:TOWER 5 is een ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en visueel aantrekkelijke opslag- en oplaadoptie voor hun PS5. Het is een volledig uitgerust station dat ontworpen is om je gaming-ervaring te optimaliseren.

Opslagopties

Een van de belangrijkste kenmerken van de GAMES:TOWER 5 is de opslagmogelijkheid. Met een opslagcapaciteit van 14 game-cd’s en 4 controllers, is de GAMES:TOWER 5 een ruime opslagoptie voor de fanatieke gamers. Het biedt voldoende opslagruimte om al je favoriete games op te slaan, en nog steeds genoeg ruimte om nieuwe games toe te voegen.

Oplaadopties

Naast de opslagruimte biedt de GAMES:TOWER 5 ook een oplaadoptie voor de PS5-controllers. Het kan vier controllers tegelijk opladen, wat betekent dat je nooit meer zonder stroom zit tijdens een lange gaming-sessie.

Esthetiek

Niet alleen biedt de GAMES:TOWER 5 praktische opslag- en oplaadopties, het is ook een opvallende toevoeging aan elke gaming-opstelling. Het slanke ontwerp en de LED-verlichting bieden een esthetische en moderne uitstraling die past bij de look van de PS5.

Kwaliteit

De GAMES:TOWER 5 is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het is ontworpen met de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat het bestand is tegen het intensieve gebruik van fanatieke gamers. Je kunt er dus zeker van zijn dat de GAMES:TOWER 5 een investering is die lang meegaat.

 

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636