Next Level Racing ERS2 Elite Seat

Next Level Racing ERS2 Elite Seat

349,-
Of vanaf 11,58 p/m.

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

ERS2 Elite Seat

 

De Next Level Racing ERS2 Elite Seat is een high-end racstoel ontworpen voor gebruik met simrace-opstellingen. Het heeft een stalen frameconstructie, met een kussen van hoge dichtheid schuim en lederlook bekleding voor comfort en duurzaamheid.

 

Trillingsfeedback-technologie

 

De ERS2 Elite Seat bevat ook ingebouwde trillingsfeedback-technologie, wat zorgt voor een meer meeslepende ervaring door het gevoel van rijden over verschillende oppervlakken of het ervaren van andere effecten te simuleren. Deze feedback kan worden aangepast aan verschillende intensiteits- en frequentieniveaus om overeen te komen met de gespeelde simulatie.

 

Verstelbaar

 

Daarnaast is de stoel volledig verstelbaar om verschillende lichaamstypes en voorkeuren te accommoderen, inclusief verstelbare hoogte, hoek en kanteling. Het bevat ook een snelkoppeling mechanisme voor eenvoudige bevestiging en verwijdering van een sim rig.

 

Conclusie

 

Al met al is de Next Level Racing ERS2 Elite Seat een hoogwaardige en functierijke optie voor simrace-liefhebbers die hun setup naar een hoger niveau willen tillen.

 

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X