Next Level Racing Elite Tablet/Button Box Mount Add-on

Next Level Racing Elite Tablet/Button Box Mount Add-on

(Racesim-accessoire, multiplatform)

Adviesprijs 149,- 139,-

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Next Level Racing Elite Tablet/Button Box Mount Add-on

De Next Level Racing® Elite Tablet/ Button Box Add-on, is de perfecte oplossing voor de serieuze sim racer om de volledige informatieve en meeslepende simulatie ervaring te vervolledigen door een tablet of knoppen box binnen handbereik te hebben met volledige verstelbaarheid. Met een breed scala aan bevestigingsmogelijkheden voor de Elite Tablet/ Button Box Add-on, zijn gebruikers in staat om hun simulator aan te passen voor de beste simulatie-ervaring. Door een permanent station te hebben voor een knoppenkast of een tablet, is de gebruiker in staat om een meer verbonden en geïnformeerde ervaring met simulatie te creëren.

 

BREED SCALA AAN AANPASBAARHEID

De Elite Tablet / Button Box Add-on is ontworpen en ontworpen om je de mogelijkheid te geven je tablet of Button Box in de perfecte positie te monteren. Met een dubbele configuratie kan de gebruiker de afstand en de plaatsing van zijn knoppenkast volledig aanpassen. Met meerdere opstellingsconfiguraties kan de gebruiker een enkele armcombinatie instellen voor een perfecte integratie. De Elite Tablet/ Button Box Add-on biedt ook drie laterale rotatieassen voor gemakkelijke beweging en voor fijnafstelling van afstand en hoek. Met de verticale rotatie-as kan de gebruiker zijn knoppenkast of tablet in de optimale positie zetten. De bevestigingsklemmen bieden een bereik van 105 graden (90 graden naar boven kantelen en 15 graden naar beneden kantelen). De afstelling van de bevestigingsarmen is 160 graden (80 graden met de klok mee en 80 graden tegen de klok in). Voor de wielplaat montage variatie, de hoek aanpassing biedt 120 graden (60 Graden met de klok mee en 60 Graden tegen de klok in), terwijl het draaipunt hoek aanpassing bereik is 140 graden (90 Graden naar boven kantelen en 50 Graden naar beneden kantelen).

 

HOGE KWALITEIT EN COMPATIBILITEIT

De Elite Tablet/ Button Box Add-on is gemaakt van een hoogwaardig aluminium profiel met een op maat gemaakte premium zwarte geanodiseerde afwerking, gecombineerd met precisiegeplooid zwart koolstofstaal voor extra sterkte. Dankzij de 3 bevestigingsvarianten kan de Elite Tablet/ Button Box Add-on op elke bestaande cockpit uit de Elite-serie en andere aluminium cockpits worden gemonteerd, op basis van de voorkeur van de gebruiker en de meest realistische positionering.

 

    Voor- en nadelen
  • Compatibel met de Next Level Racing® Elite serie Cockpits
  • Compatibel met mobiele telefoons, tablets en knoppenboxen
  • Tablet montagebeugel ondersteunt hoogtes van 120mm - 225mm
  • Deze tablethouder is alleen compatibel met Next Level Racing Elite cockpits.
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X