Next Level Racing Elite Motion Adaptor Upgrade Kit

Next Level Racing Elite Motion Adaptor Upgrade Kit

149,-

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Next Level Racing Elite Motion Adaptor Upgrade Kit

De Next Level Racing® Elite Motion Adaptor Upgrade Kit is de stap van een simracer naar volledige immersie. De Elite* cockpit wordt compatibel met het Next Level Racing® Motion V3 en Traction Plus Platform. Een combinatie van precisie CNC-bewerking en lasersnijden productieproces, evenals geanodiseerde en poedercoating afwerking, geeft de Elite Motion Adaptor Upgrade Kit hetzelfde niveau van kwaliteit en stijfheid als verwacht van onze Elite reeks van simulatie producten.

**Controleer bij Motion Products of jouw cockpit de Elite Motion Adapter Upgrade Kit nodig heeft, omdat niet alle Elite cockpits deze add-on nodig hebben.

 

COMPATIBILITEIT MET HET MOTION-ECOSYSTEEM

Voor racers die nog meer immersie wensen voor race- en vliegapplicaties, transformeert de Elite Motion Adaptor Upgrade Kit de cockpits uit de Elite-reeks in een cockpit die volledig compatibel is met motion, compatibel met Next Level Racing® Motion V3 en Traction Plus Platform. Zet de volgende stap naar de ultieme bewegingservaring, waardoor de meeslepende simulatie-ervaring nog beter wordt. **Merk op dat je de Motion Adaptor Kit niet nodig hebt wanneer je het Next Level Racing ® Motion Plus Platform gebruikt.

 

COMPROMISLOZE STERKTE EN KWALITEIT

De Elite Motion Adaptor is compromisloos gebouwd en biedt gebruikers een rotsvaste ondersteuning voor zelfs de sterkste bewegingsprofielen. Dankzij ons geavanceerd voorbewerkt en lasersnijdend productieproces is buiging onbestaande bij de Elite Motion Adaptor Upgrade Kit. Bovendien zorgen de hoogwaardige poedercoating van de stalen onderdelen en de aangepaste afwerking in geanodiseerd aluminium voor een eersteklas afwerking.

 

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X