Next Level Racing Elite Formula Upgrade Kit

Next Level Racing Elite Formula Upgrade Kit

Adviesprijs 149,- 119,-

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Next Level Racing Elite Formula Upgrade Kit

De Elite Formula en Hybrid Upgrade Kit verandert de cockpits van de Elite-reeks** in een ultra-veelzijdige cockpit met Formula, GT en Hybrid rijposities. De hypermoderne lasersnijtechnologie zorgt voor een onovertroffen stijfheid, terwijl de aandacht voor detail en kwaliteit die we van onze Elite-cockpits verwachten, behouden blijft. De Elite Formula en Hybrid Pedal Upgrade Kit bevat ook de Next Level Racing® Premium 5mm Carbon Steel Seat Brackets, waardoor sim racers 98 verstelmogelijkheden hebben om hun perfecte zitpositie te vinden.

**Let op: niet alle Elite cockpits hebben de Formula en Hybrid Upgrade Kit nodig. Deze is bedoeld voor Elite-cockpits die alleen een GT-positie bieden en de gebruiker wil upgraden naar een cockpit met meerdere posities.

 

AANPASBAAR VOOR FORMULE, GT EN HYBRIDE RIJPOSITIES

Dankzij de verscheidenheid aan autotypes die op alle simulatieplatforms worden aangeboden, kunnen simracers zich aanpassen aan de racestijl van hun keuze. De Elite Formula en Hybrid Upgrade Kit bieden coureurs volledige vrijheid en keuze uit verschillende rijposities, waarbij de verbeterde pedaalbevestiging de coureur 70 graden verstelbaarheid biedt (40 graden naar beneden / 30 graden naar boven) en 98 opties voor stoelverstelling met de Premium Seat Brackets. Racers kunnen hun cockpit gemakkelijk aanpassen voor de perfecte race-ervaring, van Formula, GT en Hybrid rijposities.

 

UITSTEKEND KWALITEIT

De Elite Formula en Hybrid Upgrade Kit zijn vervaardigd met de modernste technologie. Alle koolstofstalen onderdelen zijn lasergesneden en afgewerkt met een poedercoating. Het fabricageproces zorgt voor een lange levensduur van de hardware, voor langdurig gebruik.

 

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X