Next Level Racing Elite DD Side & Front Mount Adaptor

Next Level Racing Elite DD Side & Front Mount Adaptor

(Sim Racing Side & Front Mount Adapter)

Adviesprijs 199,- 149,-

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Next Level Racing Elite DD Side & Front Mount Adaptor

De Next Level Racing Elite DD Side and Front Mount Adapter is de perfecte upgrade voor Elite Series cockpits. Het stelt sim racers in staat om alle belangrijke Direct Drive wielbasissen aan de voor- of zijkant te monteren. De Elite DD Side and Front Mount Adapter is samengesteld uit hoogwaardige componenten en is de perfecte oplossing voor een grote verscheidenheid aan stuurwielconfiguraties.

Zeer Instelbaar

De Next Level Racing Elite DD Side and Front Mount Adapter biedt het volledige spectrum en gemak van verhoogde verstelbaarheid met 70 graden kanteling (40 graden naar beneden en 30 graden naar boven), evenals hoogte- en horizontale aanpassingen.

Toonaangevende Kwaliteit & Materialen

De geanodiseerde afwerking van het 6061 aluminium en de hoogwaardige gepoedercoate koolstofstaal constructie biedt niet alleen een ongeëvenaarde stijfheid voor zero flex, maar ook kwaliteitsnormen voor de perfectionistische sim racer. Een perfecte upgrade voor gebruikers met een direct aangedreven voorwielbasis

 

Volledige Compatibiliteit

De Next Level Racing Elite DD Side en Front Mount Adapter zijn ontworpen om compatibel en stijf te zijn om de toonaangevende Direct Drive wielbasis merken te ondersteunen met een compromisloze sterkte. Ondersteunde Direct Drive wielbasissen hieronder:

  • Fanatec CSL DD, DD1/DD2 podium directe aandrijving
  • Simucube 2 Pro /Simucube 2 Sport / Simucube 2 Ultimate
  • Simagic Alpha/M10
  • Mige 130 motoren
  • VRS Directforce Pro
  • Kollmorgen akm 52-53-54 (OSW en Leo Bodnar Simsteering systemen)
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X