Next Level Racing – F-GT Frame Only Simulator Cockpit

Next Level Racing – F-GT Frame Only Simulator Cockpit

Adviesprijs 399,- 349,-
Of vanaf 11,58 p/m.

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

F-GT Frame Only Simulator Cockpit

 

Verstelbaar

 

De Next Level Racing F-GT Frame Only Simulator Cockpit is een verstelbaar racestoelframe dat gebruikt kan worden als basis voor een sim racing opstelling. Het frame is gemaakt van hoogwaardig staal en is ontworpen om zowel comfort als duurzaamheid te bieden.

 

Ergonomie

 

Het F-GT frame kan worden aangepast voor gebruik met zowel formule-auto’s als GT-auto’s dankzij het ontwerp met twee modi. De cockpit kan worden aangepast om te passen bij de lengte en het gewicht van de gebruiker en om de gewenste rijpositie te bereiken.

 

Compatibel

 

Het frame is compatibel met alle gangbare stuurwielen, pedalen en schakelpaddles, en heeft bevestigingspunten voor het monteren van accessoires zoals een versnellingspookhouder en een monitorstandaard.

 

Conclusie

 

De Next Level Racing F-GT Frame Only Simulator Cockpit is een uitstekende optie voor simracers die op zoek zijn naar een hoogwaardig frame om hun eigen sim racing opstelling te bouwen, terwijl ze de flexibiliteit hebben om hun eigen racestoel en accessoires te kiezen.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X