Next Level Racing F-GT Elite Aluminium Simulator Cockpit – Wheel Plate Edition

Next Level Racing F-GT Elite Aluminium Simulator Cockpit – Wheel Plate Edition

(Sim Racing Cockpit Chassis)

1099,-
Of vanaf 36,45 p/m.

Binnen 3-5 werkdagen bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

F-GT Elite Aluminium Simulator Cockpit – Wheel Plate Edition

Ontworpen en ontwikkeld met behulp van de feedback van onze community, virtuele en echte feedback van de motorsportindustrie; is de Next Level Racing® F-GT Elite race simulator cockpit *  een echte alles-in-één formule / GT / hybride positie race cockpit die de grenzen verlegt van wat wordt verwacht van een aluminium profiel cockpit en een nieuwe standaard zet voor sim racen. Naast marktleidende functies zet de F-GT Elite een nieuwe maatstaf voor esthetiek, functionaliteit en kwaliteit voor een aluminium profiel cockpit of wat gewoonlijk een “8020 race simulator cockpit” wordt genoemd.

De Next Level Racing F-GT Elite is een product dat van de grond af is ontworpen met aandacht voor detail. De F-GT Elite cockpit is veel meer dan gewoon een andere cockpit van aluminium extrusie, omdat er gebruik is gemaakt van op maat gesneden premium onderdelen, afwerking, componenten en geavanceerde productie om aluminium profiel cockpits naar een hoger niveau te tillen.

De Elite-serie biedt virtuele racers een concurrentievoordeel en zal worden gebruikt door raceprofessionals over de hele wereld, zoals esports teams, raceauto coureurs en sim racers die op zoek zijn naar de ultieme prestaties.

Alles-in-een, Multi Positie Cockpit

Hoewel het volledige rigiditeit en ultieme verstelbaarheid geeft, biedt de F-GT Elite cockpit echte en comfortabele Formule, GT, hybride, vrachtwagen en tank rijposities met snelle aanpassingen tussen posities, wat het maakt tot een echte  allrounder cockpit. De grotere hoek en verstel bereik van de stoelbeugels, het stuurwiel en de pedaalplaat zijn geschikt voor gebruikers van alle maten en rijstijlen door meer verstelbaarheid te geven dan ooit tevoren.

Innovatief Flexvrij NLR Zittingsschuif & Bevestigingssysteem

Het innovatieve Next Level Racing stoelschuifsysteem is ontworpen en ontwikkeld om problemen te elimineren, veroorzaakt door het buigen van conventionele stoelschuifsystemen die in simulatie worden gebruikt. De NLR ratels worden gebruikt om uw stoel gemakkelijk heen en weer te schuiven om de gewenste positie te vinden voor een flexvrije race ervaring.

De Next Level Racingstoelbeugels zijn gemaakt van 5 mm koolstofstaal om de stijfheid te bieden die nodig is voor high-end simracers en het nieuwe ontwerp biedt meer verstelbaarheid dan ooit tevoren om meerdere zitposities te ondersteunen met 98 aanpassingsopties. De optionele Next Level Racing® ES1 Elite Sim Racing Stoel is de aanbevolen stoel om te gebruiken met de Elite reeks cockpits, aangezien de stoel is ontworpen en geoptimaliseerd voor elite sim racers.

Universeel Verstelbare Pedaalplaten

De verschuifbare pedaalplaten zijn ontworpen om gemakkelijke en snelle afstandsaanpassingen voor pedalen mogelijk te maken, evenals compatibiliteit met de voortdurend groeiende pedaalmarkt. Uitgerust met 2 ingelaste 5 mm koolstofstalen pedaalplaten met dubbele precisie vouwen, zorgt deze opstelling voor ultieme  stijfheid, maar ongecompliceerde compatibiliteit. Het pedaal gebied is ontworpen om meer hoek-, hoogte- en afstandsaanpassingen te bieden voor een breder scala aan rijposities. De lasergeëtste markeringen op het aluminium profiel helpen bij het maken van nauwkeurige aanpassingen.

NLR Hoogte Verstelbare Schokdempende Voeten

Oneffen vloeren mogen uw simulatie ervaring nooit bederven. We hebben dit in gedachten gehouden bij het ontwerpen van onze in hoogte verstelbare voeten, waardoor onafhankelijke aanpassingen voor de hoogte van elke hoek van uw cockpit mogelijk zijn. De op maat ontworpen voeten zijn niet alleen esthetisch een significante verbetering ten opzichte van conventionele voeten die vaak worden gebruikt in de simulatiemarkt, maar ze bevatten ook TPE schokabsorberende pluggen die zijn ontworpen om trillingen te absorberen en ondersteuning te bieden op gladde oppervlakken. Voor gebruikerservaring biedt de aangepaste Next Level Racing® Safety Step die bij de cockpit wordt geleverd, een gemakkelijkere toegang in en uit de cockpit voor bestuurders.

 

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X