Razer Seiren Mini Microfoon Wit

Razer Seiren Mini Microfoon Wit

(Wit, Razer, Seiren Mini)

Adviesprijs 59,99 53,99

Morgen bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Razer Seiren Mini Wit

 

Wij stellen je graag voor aan de Razer Seiren Mini Wit, een geweldige microfoon die speciaal is ontworpen voor streamers, gamers en contentmakers die op zoek zijn naar een compacte, hoogwaardige microfoon met uitstekende prestaties. Met zijn elegante witte afwerking en kleine formaat is de Razer Seiren Mini Wit een ideale keuze voor wie op zoek is naar een esthetisch aantrekkelijke en praktische microfoon.

 

In deze uitgebreide product pagina bespreken we alle belangrijke aspecten van de Razer Seiren Mini Wit, van zijn ontwerp en functies tot de geluidskwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Bovendien beantwoorden we enkele veelgestelde vragen om u een volledig beeld te geven van deze fantastische microfoon.

 

Ontwerp en functies

 

De Razer Seiren Mini Wit heeft een prachtig ontwerp met een minimalistische uitstraling. De microfoon heeft een slanke en gestroomlijnde cilindrische vorm en een witte matte afwerking. Aan de voorzijde van de microfoon bevindt zich het Razer-logo en de led-indicator, die de status van de microfoon aangeeft. Aan de achterzijde van de microfoon bevindt zich de USB-poort en een 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

 

De Razer Seiren Mini Wit is een plug-and-play microfoon die geen software-installatie vereist. Het enige wat je hoeft te doen, is de microfoon aansluiten op uw computer en je bent klaar om te streamen, gamen of opnemen. De microfoon heeft een cardioïde opnamepatroon, wat betekent dat hij geluid opvangt vanaf de voorkant van de microfoon en omgevingsgeluiden minimaliseert.

 

Geluidskwaliteit

 

Een van de belangrijkste aspecten van elke microfoon is de geluidskwaliteit. De Razer Seiren Mini Wit levert een uitstekende geluidskwaliteit en produceert heldere en nauwkeurige stemopnames. De microfoon heeft een frequentiebereik van 20 Hz – 20 kHz en een gevoeligheid van -42 dB, wat betekent dat hij zeer gevoelig is voor stemgeluid en minimale achtergrondruis oppikt.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636