Razer Pro Type

Razer Pro Type

(Mechanisch, Draadloos, Razer Orange)
138,99

10+ werkdagen

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

Belangrijkste Specificaties

Merk Razer
Indeling QWERTY (US)
Soort toetsen Mechanisch
Type switch Razer orange
Draadloos Ja
Kleur Wit
RGB Ja (Alleen wit)
Afmetingen 442 mm x 133 mm x 39 mm

 

VOOR PRODUCTIVITEIT

Werk van topkwaliteit komt voor een groot deel voort uit de kwaliteit van je kantooruitrusting – dus waarom genoegen nemen met minder? Til je productiviteit naar een hoger niveau met een draadloos toetsenbord dat een superieure type-ervaring biedt, ontworpen voor een optimaal evenwicht tussen prestaties en comfort.

 

ERGONOMISCH ONTWERP MET ZACHT AANVOELENDE COATING

Dit gestroomlijnde, minimalistische toetsenbord is uiterst comfortabel in het gebruik en heeft toetskappen die bekleed zijn met een vingerafdrukbestendige, soft-touch coating – voor een luxueus, gedempt gevoel dat het een plezier maakt om erop te typen.

 

RAZER ORANJE MECHANISCHE SCHAKELAARS

Geniet van beter reagerend, tactiel typen met toetsen die minder kracht vragen om in te drukken en een lager geluidsprofiel hebben dan andere mechanische toetsenborden-voor minimale hinder voor anderen tijdens het werken.

 

BLUETOOTH EN DRAADLOZE CONNECTIVITEIT VOOR TOT 4 APPARATEN

Koppel het toetsenbord met tot 4 apparaten en wissel gemakkelijk tussen je desktop, laptop, Android tablet of TV scherm met slechts één klik, zonder steeds te hoeven koppelen en ontkoppelen.

 

Duurzaam voor tot 80 miljoen toetsaanslagen

De Razer Pro Type is gebouwd om de ontberingen van veeleisend kantoorwerk te doorstaan en is geschikt om gedurende lange perioden van intensief gebruik consistente, betrouwbare prestaties te leveren.

 

Volledig programmeerbare toetsen

Pas je toetsenbord aan zodat het optimaal bij je werkstijl past. Wijs toetsen opnieuw toe, neem macro’s op, wijs secundaire functies toe en maak persoonlijke sneltoetsen om je werkproces te optimaliseren.

 

Witte Led Verlichte Toetsen

Pas de helderheid van de verlichting van het toetsenbord aan, zodat je in elke omgeving kunt typen en werken, hoe donker het ook wordt.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

Redux Gaming is onderdeel van Desk Heroes B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636