Razer Huntsman V2 Analog (Qwerty US)

Razer Huntsman V2 Analog (Qwerty US)

(Optische switch, Bedraad, RGB)

241,-

Binnen 3-5 werkdagen in huis

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

Belangrijkste Specificaties

Merk Razer
Indeling QWERTY (US)
Soort toetsen Optisch, Mechanisch
Type switch RAZER™ ANALOG OPTICAL SWITCHES
Draadloos Nee
Kleur Zwart
RGB Ja
Afmetingen 445 mm x 140 mm x 43 mm

 

CALIBREREN. CONTROLEER. OVERWIN.

Betreed een hogere dimensie van controle met de Razer Huntsman V2 Analog-ons eerste analoge optische gaming toetsenbord. Gewapend met alle functies die je van een top-of-the-line ontwerp mag verwachten, zal het je aan niets ontbreken in je jacht naar de overwinning.

 

RAZER™ ANALOGE OPTISCHE SCHAKELAARS

Een bediening met de snelheid van het licht gaat nu samen met een fijnmazigere bediening. Uitgerust met onze nieuwste en meest geavanceerde schakelaars, herdefinieert de Razer Huntsman V2 Analog de grenzen van wat een gaming toetsenbord kan doen.

 

INSTELBARE BEDIENING

Kies hoe je speelt
Van een lichte, responsieve 1.5 mm hoogte voor snel gamen, tot een volledige 3.6 mm bediening voor diepere, bedachtzamere toetsaanslagen, deze schakelaars kun je aanpassen aan je speelstijl.

 

ANALOGISCHE INVOER

Fijnere bewegingscontrole
Maak een eind aan starre 8-weg WASD bewegingen voor FPS en race-spellen met schakelaars die soepele 360-graden bewegingsinvoer mogelijk maken, net als analoge joysticks en thumbsticks.

 

TWEESTAPS BEDIENING

Stroomlijn je acties
Met de mogelijkheid om binnen één toetsaanslag twee functies in te stellen, kun je efficiënter spelen, vooral bij het uitvoeren van geavanceerde combo’s en vaardigheidsrotaties.

 

DUBBELSHOT PBT TOETSKAPPEN

De stevige, getextureerde toetskappen op dit analoge optische gaming toetsenbord zijn harder en duurzamer dan ABS plastic, ze slijten niet tot ze glanzen en hebben labels die nooit vervagen, dankzij het doubleshot molding proces.

 

AANGEDREVEN DOOR RAZER CHROMA™ RGB

Met 16,8 miljoen kleuren en een reeks effecten synchroniseer je de verlichting per toets en de ondergloed met de rest van je battlestation, en geniet je van een grotere onderdompeling terwijl hij dynamisch reageert op meer dan 150 geïntegreerde spellen.

 

MAGNETISCHE PLUCHE KUNSTLEDEREN POLSSTEUN

Met Razer Chroma™ RGB onderverlichting klikt de zachte, beklede polssteun magnetisch aan het toetsenbord om de druk op je polsen te verlichten, zodat je je minder vermoeid voelt als je langere tijd gamet.

 

MULTIFUNCTIONELE DIGITALE DRAAISCHIJF EN 4 MEDIATOETSEN

Stel ze in om te pauzeren, af te spelen, over te slaan en van alles aan te passen, van helderheid tot volume – het ultieme gemak terwijl je geniet van je entertainment.

 

USB 3.0 PASSTHROUGH

In plaats van naar je opstelling te reiken om een apparaat aan te sluiten, kun je het nu handig op je PC aansluiten via een USB poort in dit analoge optische gaming toetsenbord.

    Voor- en nadelen
  • Razer™ Analoge Optische Schakelaars kunnen detecteren hoe ver een toets wordt ingedrukt, in plaats van beperkt te zijn tot een traditionele binaire ingang.
  • Zachte polssteun
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Om de RGB aan te passen is software vereist
3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

Redux Gaming is onderdeel van Desk Heroes B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636