Thrustmaster T-GT II Racing wheel PS5/PC Zwart

Thrustmaster T-GT II Racing wheel PS5/PC Zwart

(Race stuur en pedalen, Force Feedback)

749,-
Of vanaf 24,84 p/m.

10+ werkdagen

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Thrustmaster T-GT II Racing wheel PS5/PC ZwartRacestuur

Dit is het nieuwe Thrustmaster racestuur met PlayStation-licentie, speciaal voor de Gran Turismo-fans: Thrustmaster T-GT II!

De Thrustmaster T-GT II voor PlayStation 4, Playstation 5 en pc is het resultaat van een intense samenwerking tussen de ingenieurs van Thrustmaster en de makers van Gran Turismo om het ultieme GT-stuur te ontwikkelen voor de leukste en meest realistische race-ervaring!

Het nieuwe racestuur is een technisch paradepaardje, boordevol innovaties om een meeslepende en superrealistische ervaring te creëren. De ontwikkelaars van Thrustmaster gingen de uitdaging aan om hun stuur en pedalen verder te verbeteren en dat is gelukt!

Dit officiële PlayStation 4-racestuur heeft een 1080° Force Feedback-basis met een hoogwaardige borstelloze motor. De Thrustmaster T-GT II is ontworpen voor e-racewedstrijden waar de racers hun resultaten continu kunnen verbeteren met dit uiterst nauwkeurige stuur. Kracht, precisie, levensechte ervaring van racen en omgevingen; dat zijn de belangrijkste aandachtspunten van de T-GT II Servo Base.

Ervaar racen zoals het bedoeld is en monteer de Thrustmaster T-GT II op een Playseat® racestoel!

 

Belangrijke punten:

Met leer bekleed stuur met 25 actieknoppen, 1 drukknop en 4 draaiknoppen. Gemakkelijk te herkennen in GT Sport (gedifferentieerd remmen, tractiecontrole, brandstofmapping, koppelbeheer)
Een snelle, volgende generatie borstelloze motor van 40 watt levert snelle en nauwkeurige Force Feedback met hoog koppel op aanvraag
Interne componenten afkomstig uit de Europese auto-industrie (AEC-Q) zorgen voor maximale kwaliteit en levensduur
Eigen technieken: T-AEC-Q, T-DCC, T-RTF, T-LIN, T40-VE, T-DFB, TF.OC, TM.CE en T-TURBO
Gepatenteerde magnetische technieken (HEART) voor een onbeperkte levensduur en optimale precisie
Snel en eenvoudig wielwisselsysteem waardoor verschillende soorten sturen (F1, rally, etc.) kunnen worden gebruikt (apart verkrijgbaar)
Systeem met twee banden voor soepele gamesessies zonder dode zones
Inclusief een T3PA GT II pedaalset met 3 pedalen en compatibel met de Thrustmaster T-LCM pedalenset (apart verkrijgbaar)
Compatibel met de Thrustmaster TH8A shifter en de TSS Handbrake handrem (apart verkrijgbaar)
Officieel gelicentieerd product voor PlayStation 5 en Gran Turismo, compatibel met PS5, PS4 en pc

 

Over het product:

Nooit eerder zijn zoveel extreem innovatieve technologieën samengebracht in een racestuur als bij de T-GT II. Voor dit stuur is diepgaand onderzoek gedaan naar alle sensaties die moeten worden overgebracht om de meest realistische race-ervaring ooit te bieden.

Verfijnd en geperfectioneerd door meer dan 23.000 uur intensief R&D-werk, is de T-GT II ontworpen om de verbazingwekkende Force Feedback-prestaties van zijn voorganger (de T-GT) naar nieuwe en nog grotere hoogten te brengen. Met de T-GT II kunnen gamers op PlayStation 5, PlayStation 4 en pc genieten van gloednieuwe niveaus van precisie en duurzaamheid. Officieel gelicentieerd voor zowel de PlayStation 5 als Gran Turismo, biedt het T-GT II-racestuur aanzienlijke voordelen en levensechte sensaties in GT Sport dankzij baanbrekende technologieën zoals T-LIN, T-DCC en in het bijzonder T-DFB (3D-waarneming) van Force Feedback-effecten).

 

Officieel gelicentieerd voor PlayStation 5 en Gran Turismo

Verfijnd en geperfectioneerd door meer dan 23.000 uur intensief R&D-werk, is de T-GT II ontworpen om de verbazingwekkende Force Feedback-prestaties van zijn voorganger (de T-GT) naar nieuwe en nog grotere hoogten te brengen. Met de T-GT II kunnen gamers op PlayStation 5, PlayStation 4 en pc genieten van gloednieuwe niveaus van precisie en duurzaamheid.

Officieel gelicentieerd voor zowel de PlayStation 5 als Gran Turismo, biedt het T-GT II-racestuur aanzienlijke voordelen en levensechte sensaties in GT Sport dankzij baanbrekende technologieën zoals T-LIN, T-DCC en in het bijzonder T-DFB (3D-waarneming van Force Feedback-effecten).

3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636