Next Level Racing Elite ERS1 Reclining Seat

Next Level Racing Elite ERS1 Reclining Seat

(Racestoel, multiplatform)

Adviesprijs 449,- 399,-
Of vanaf 13,23 p/m.

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Next Level Racing Elite ERS1 Reclining Seat

De Next Level Racing® ERS1 Elite seat is ontworpen voor Elite sim racers die het beste eisen voor het hoogste niveau van competitie. Volledig compatibel met de Next Level Racing® Elite series en de GTtrack cockpit, kan de gebruiker zijn ERS1 Elite Seat direct aan zijn cockpit bevestigen in een kwestie van minuten. Gemaakt van ademende race suede stof, en een breed frame om geschikt te zijn voor een breed scala van gebruikers. Door het gepatenteerde ontwerp met de toegevoegde dubbele stoelverstelling voor maximale stijfheid en hoekverstelling, zal de gebruiker profiteren van het verkrijgen van de exact gewenste positie voor lange uren van racen. De ERS1 Seat is ontworpen en ontwikkeld voor de Elite gebruiker die de mogelijkheid wil hebben om zich aan te passen aan hun race behoeften.

 

ONTWORPEN EN GEBOUWD VOOR COMFORT

Gebruikers kunnen nu genieten van een stoel die is ontworpen en gebouwd om comfortabel te zijn voor lange race-uren. De stoel is ontwikkeld met een soortgelijk ontwerp als de GTtrack-stoel en wordt door vele professionele simracers gebruikt voor wedstrijden op het hoogste niveau. De nieuw toegevoegde suede race stof zorgt voor een prachtige afwerking van de ERS1 Seat voor meer comfort en ademend vermogen. De dubbele rugleuning en dubbele vergrendeling geven de gebruiker de mogelijkheid om de stoel naar eigen voorkeur af te stellen met een maximale hoek van 180 graden en een voorwaarts en achterwaarts verstelbereik van 170mm, waardoor het de perfecte oplossing is voor elke maat gebruiker.

 

GEBOUWD VOOR DE ELITE SIM RACER

De Next Level Racing® ERS1 seat is ontworpen voor de Elite sim racer. Het zitje is compatibel met de bestaande en toekomstige Elite cockpits van Next Level Racing®. De cross-compatibiliteit gaat ook over naar andere cockpits in het ecosysteem, zoals de GTtrack cockpit. Het mechanisme met dubbele rugleuning biedt een brede waaier aan fijne hoekaanpassingen en is steviger dan conventionele stoelen met enkele rugleuning.

 

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636