Thrustmaster TMX Force Feedback Zwart

Thrustmaster TMX Force Feedback Zwart

(Race stuur en pedalen, Force Feedback)

Adviesprijs 229,99 179,-

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Thrustmaster TMX Force Feedback Zwart

Is een fantastisch product voor alle racefans die op zoek zijn naar een intensere beleving van hun games.

Liefhebbers van racingsims zullen de vloeiend reagerende en geruisloos werkende Force Feedback weten te waarderen omdat dit systeem sensaties mogelijk maakt die de echte wereld zeer dicht benaderen.
De TMX is ontworpen met verschillende soorten coureurs in gedachten. Dankzij het ergonomisch ontwerp en de vele technologie die in het stuur is verwerkt, is dit stuur uitstekend aan te passen voor alle stijlen racegames zoals rally, F1, NASCAR en zelfs GT.
Het racestuur wordt geleverd met een pedaalset met 2 pedalen dat onder alle omstandigheden efficiënt werkt

Realistische Afmetingen

Het stuur heeft een diameter van 28 cm diameter. Dit zorgt voor een brede inzetbaarheid waardoor de TMX zeer geschikt is voor alle stijlen racegames. Ervaar de spanning en sensaties van verschillende soorten racetracks en -circuits. Intense F1-wedstrijden en uitputtende rallyproeven, maar ook het grote genieten van crossen in een 4WD.

Sequentiële Schakelflippers van 100% Metaal

De TMX heeft grote sequentiële schakelflippers die geheel van metaal zijn vervaardigd.
Net als bij de schakelflippers in super sportwagens zorgt het ergonomisch ontwerp van deze flippers voor een uitstekende bediening met vloeiend en direct schakelen.

Hoog Presterende Force Feedback

De Force Feedback die is ingebouwd in de TMX (Xbox One/PC) racesturen is goed aanpasbaar met een groot aantal mogelijkheden om de kracht af te stellen. Deze nauwkeurig reagerende Force Feedback op het stuur stelt rijders in staat met alle precisie te sturen die ze nodig hebben om hun prestaties in games constant te verbeteren.

Geruisloos Systeem met riem en poelie

Het voor de TMX (Xbox One/PC) unieke riem/poelie Force Feedback-systeem staat voor het ultieme voordeel van racesturen van Thrustmaster.
Dit systeem zorgt voor het dempen van de motorgeluiden en zorgt tegelijkertijd voor het vloeiende gevoel en de intuïtieve dosering van de Force Feedback-krachten.

TH8A-Compatibel

De TMX (Xbox One/PC) zijn compatibel met de TH8A, een volledig metalen shifter, en de T3PA, de populaire Thrustmaster-pedaalset met 3 pedalen (beide producten worden apart verkocht).
De TH8A heeft een design met een afneembare pookknop dat is geïnspireerd door de auto-industrie in de echte wereld en dat twee verschillende schakelstijlen mogelijk maakt: H-patroon (7+1) of sequentieel (+/-).

Eigenschappen

Type gamecontrollerRacestuur
Force feedbackJa
KleurZwart
USB aansluitingJa
CombatibelPC, Xbox One
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X