Next Level Racing Motion Platform V3

Next Level Racing Motion Platform V3

(Motion Platform)

2799,-
Of vanaf 92,84 p/m.

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Next Level Racing Motion Platform V3

Het Next Level Racing® Motion Platform V3 is speciaal ontworpen voor klanten die de ultieme onderdompeling en de meest realistische simulatie-ervaring willen die er is. Het Next Level Racing® Bewegingsplatform V3 zet je op de racebaan of het vliegdekzeil met ongelooflijke precisie, realisme en immersie. Combineer het Next Level Racing® Motion Platform V3 met elke VR koptelefoon op de markt voor een ongelooflijke simulatie-ervaring.

Prestaties van Wereldklasse

Het Next Level Racing Motion Platform V3 is speciaal ontworpen en gebouwd om het zadel te laten bewegen, voor de meest realistische onderdompeling met lichaam en geest. Met dit ontwerp en engineering, is het getest en bewezen om de g-krachten effectiever te voelen door middel van drukpunten in de spieren die je niet zou voelen als het stuur en de pedalen op hetzelfde moment zouden bewegen. De druk die op uw lichaam en spieren wordt uitgeoefend, kan de g-krachten van een echte auto realistischer nabootsen en ondersteunen. Deze methode waarbij alleen de stoel beweegt, wordt niet alleen gebruikt door professionele autocoureurs voor training, maar ook in enkele van ‘s werelds meest geavanceerde en high-end bewegingssimulatoren, waaronder CXC Simulations©. Het platform beschikt ook over Tactile Feedback door tweezijdige/puntvormige vibratiemogelijkheden met behulp van nauwkeurige in-game feedback op basis van de telemetrie-informatie van de auto om verkeersdrempels, wegtextuur, trillingen, schakelen, botsingen, horizontale wrijving en hobbels te simuleren.

Productie van Wereldklasse

Het Next Level Racing® Motion Platform V3 is een product vervaardigd met de hoogste graad van kwaliteit en componenten in Europa om betrouwbaarheid en prestaties te verzekeren. Het Motion Platform V3 is een product gesmeed door jaren van simulatie expertise, gecombineerd met wereldleidende Europese motion en software ingenieurs bij MotionSystems. De Next Level Racing Motion Platforms worden niet alleen gebruikt door sim racers van over de hele wereld, maar ook door toonaangevende universiteiten, militaire defensie, opleidingsinstituten en professionele bestuurders/piloten.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636