Next Level Racing Elite Direct Mount Overhead Monitor Add-On

Next Level Racing Elite Direct Mount Overhead Monitor Add-On

(VESA, 32”, 5.25kg)

Adviesprijs 199,- 139,-

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Next Level Racing Elite Direct Mount Overhead Monitor Add-On

De Next Level Racing® Elite Direct Mount Overhead Monitor Add-on- Black Edition, is de perfecte oplossing voor de serieuze sim racer om een volledig meeslepende en informatieve race ervaring te creëren. De Elite Direct Mount Overhead Monitor Add-on biedt racers de mogelijkheid om het overhead scherm te gebruiken voor een overvloed aan functies, zoals live telemetrie, streaming software en nog veel meer. De Elite Direct Mount Overhead Monitor Add-on is de perfecte oplossing voor niet-Motion gebruikers. *Als u overweegt de Motion Plat Plus of Traction Plus Platform producten toe te voegen, raden wij u aan een van onze Elite vrijstaande monitoroplossingen te onderzoeken, aangezien de beweging tijdens de simulatie uw monitoren/tv’s zou kunnen beïnvloeden.

 

EEN EXTRA DIMENSIE

De Elite Direct Mount Overhead Monitor Add-on verhoogt de immersie in het racen nog verder, met ondersteuning voor schermen tot 32″ die kunnen worden gebruikt voor klassementen, rondetijden of andere race-informatie voor de coureur om zijn voorsprong op de concurrentie te vergroten. Hij biedt een grote instelvrijheid (100 mm verticaal, 239 mm horizontaal en 48 graden kanteling) en opties voor fijnafstelling om de ultieme racesimulator compleet te maken.

 

HOGE KWALITEIT

De Elite Direct Mount Overhead Monitor Add-on heeft dezelfde kenmerken als de rest van de Next Level Racing® Elite cockpits in de premium geanodiseerde zwarte afwerking, waardoor de perfecte Elite Series cockpit setup compleet is.

 

 

 

    Voor- en nadelen
  • Het materiaal is van hoge kwaliteit.
  • VESA bevestiging ondersteunt 75mm X 75mm tot 100mm X 100mm
  • Ondersteunt enkele monitoren van 32"
  • Deze beugel is niet geschikt voor monitoren groter dan 32''
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636