Next Level Racing F-GT Elite Aluminium Simulator Cockpit Front & Side Mount Edition

Next Level Racing F-GT Elite Aluminium Simulator Cockpit Front & Side Mount Edition

(Aluminium, verstelbaar)

Adviesprijs 1249,- 899,-
Of vanaf 29,82 p/m.

Morgen bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Next Level Racing F-GT Elite Aluminium Simulator Cockpit Front & Side Mount Edition

De Next Level Racing® F-GT Elite racesimulator cockpit* is ontworpen en ontwikkeld met behulp van de feedback van de gemeenschap, van de virtuele en van de echte autosportindustrie; het is een echte alles-in-één formule/GT/Hybride positie racecockpit die de grenzen verlegt van wat van een aluminium profiel cockpit verwacht wordt en een nieuwe standaard zet voor sim racen. Behalve marktleidende eigenschappen zet de F-GT Elite een nieuwe maatstaf voor esthetiek, functionaliteit en kwaliteit van een aluminium profielcockpit of wat gewoonlijk een “8020 racesimulator cockpit” genoemd wordt.

De Next Level Racing® F-GT Elite is een product dat van de grond af aan met aandacht voor detail is ontworpen. De F-GT Elite cockpit is veel meer dan de zoveelste cockpit uit aluminium extrusie door gebruik te maken van op maat gemaakte hoogwaardige onderdelen, afwerking, componenten en geavanceerde fabricage om aluminium profiel cockpits naar het volgende niveau te tillen.

De Elite serie geeft virtuele racers een voorsprong op de concurrentie en zal wereldwijd gebruikt worden door raceprofessionals zoals esports teams, raceautocoureurs en sim racers die het ultieme in prestaties zoeken.

 

AANGEPASTE PROFIELEN EN POST-ANODISATIE

Als het om aluminium profielen gaat, zijn ze niet allemaal van dezelfde kwaliteit en sterkte. De F-GT Elite heeft een premium dikwandig profiel en een op maat gemaakt NLR 100mm x 40mm profiel voor de basis van de cockpit, met een totaal gewicht van 53kg. Deze aangepaste vorm van het basisprofiel zorgt voor extra stevigheid en verfijnde esthetiek.

 

ONTWERP MOET MOOI & FUNCTIONEEL ZIJN

De F-GT Elite kuip biedt een lange lijst van unieke, op maat gemaakte componenten om de gebruikers een product van de hoogste kwaliteit en met de beste prestaties op de markt te bieden. In plaats van industriële onderdelen van de plank aan te passen, pionieren we hoe aluminium profielcockpits ontworpen moeten worden. Er zijn geen industriële vierkante beugels nodig, profielstukken zijn voorgefreesd om snellere, gemakkelijkere en sterkere verbindingen mogelijk te maken. We concentreerden ons op de fijnere details, zoals de zwart gegalvaniseerde premium veerbol T-sleufmoeren en de aangepaste NLR eindkappen, die samen voor een betere functionaliteit zorgen. De eersteklas afwerking en materialen, de aangepaste onderdelen en het marktleidende ontwerp komen samen tot een visueel meesterwerk.

 

MONTAGE- EN GEBRUIKSGEMAK

Door het ontwerpen van aangepaste onderdelen en het gebruik van geavanceerde fabricage voor precisie-bewerkte gaten in het aluminium profiel wordt de montage gemakkelijker en de verbinding steviger als het profiel in elkaar geschroefd wordt. De verbeterde vormgeving betekent dat het gedoe met het uitlijnen van lastige hoekbeugels tot het verleden behoort. De combinatie van het montagegemak met de lasergeëtste lijnmarkeringen op het profiel helpt je om sneller te kunnen racen dan met welke andere aluminium cockpit dan ook. Elk onderdeel wordt afzonderlijk in onze aangepaste schuimverpakking geplaatst om de veiligheid van het product tijdens het transport te garanderen en een naadloze gebruikerservaring te bieden vanaf het moment dat de verpakking geopend wordt.

Helaas wordt dit product in België belast met een verzendtarief van €49,-. Uiteraard kunt u deze wel kosteloos bij ons op locatie komen ophalen.

    Voor- en nadelen
  • Het materiaal is van hoge kwaliteit.
  • Voorgeboorde gaten in aluminium profiel voor stevigheid en montagegemak.
  • De Pedaalstand is in hoogte, hoek en afstand verstelbaar.
  • De stoel wordt apart verkocht en dus niet standaard meegeleverd.
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636