Next Level Racing Wheel stand 2.0

Next Level Racing Wheel stand 2.0

(Opvouwbaar ontwerp, volledig verstelbaar, Zwart)

249,-

Binnen 3-5 werkdagen bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Next Level Racing Wheel stand 2.0

Next Level Racing® introduceert Wheel stand 2.0. Door een gerobotiseerd fabricageproces van lasersnijden en lassen in te voeren, wordt de functionaliteit en stevigheid verbeterd met een sterkere en beter instelbare steun voor wielen, pedalen en versnellingspook/handrem. De Wheel Stand 2.0 biedt een groter bereik aan instelmogelijkheden en compatibiliteit voor sim race-elektronica op de markt. Met de nieuwe toevoeging van een schakelpook- en handremsteun en een gaming chair houder, kunnen gebruikers een meer meeslepende sim race ervaring beleven. De Wheel Stand 2.0 is ook upgradable tot een volledige cockpit met de toevoeging van de Next Level Racing® GTSeat Add-on, en ook bewegingscompatibel voor een volledige oplossing.

 

OPVOUWBAAR EN COMPACT

De Wheel Stand 2.0 is gebaseerd op het populaire opvouwbare ontwerp van de Wheel Stand, en maakt ook nu weer snel en gemakkelijk opvouwen mogelijk zonder aan stevigheid in te boeten. Met de snelsluit- en vergrendelfuncties kunnen gebruikers hun racestation in een paar seconden opzetten. De Wheel Stand 2.0 is de perfecte oplossing voor elke gebruiker die weinig ruimte heeft maar toch een stevige wielstandaard voor maximale onderdompeling verlangt. Met zijn compacte ontwerp kan de Wheel Stand 2.0 opgevouwen worden en opgeborgen in beperkte bergruimte.

 

EIGENSCHAPPEN DIE SIM RACERS EISEN

De Wheel Stand 2.0 wordt geleverd met een breed scala aan functies die aan de behoeften van elke sim racer voldoen. Met extra ondersteuning voor versnellingspook en handrem die rechts of links van de gebruiker geplaatst kan worden, pedaalhoek en -hoogte instelling, wielplaat hoek en hoogte instelling, versnellingspookarm hoogte instelling, is elk aspect ingevoerd voor een meer meeslepende race-ervaring. Gebruikers kunnen nu ook de hoek van hun handrem naar hun voorkeur instellen. Met de nieuwe Next Level Racing® Gaming Chair Cradle kunnen gebruikers nu hun gamestoel in de houder plaatsen, zodat er geen extreme beweging is bij zwaar remmen en rijden.

 

GEBOUWD OM STERK TE ZIJN

Met behulp van een nieuw fabricageproces is de Wheel Stand 2.0 gebouwd om jarenlang sterk en duurzaam te zijn. De wielsteun 2.0 is gemaakt van koolstofstaal, laser-gesneden, en robot-gelast voor een eersteklas en gelijkmatige afwerking. Dit vernieuwende fabricageproces levert een product van hogere kwaliteit op en verzekert de gebruiker van een sterke en stijve oplossing voor al zijn race-elektronica. De Wheel Stand 2.0 is compatibel met de belangrijkste wielen en pedalen en voorgeboord voor Logitech®, Thrustmaster®, en Fanatec®.

 

HET COMPLETE ECOSYSTEEM

Bouw je opstelling naar wat je nodig hebt! De Wheel Stand 2.0 is volledig op te waarderen tot een volledige cockpit met de toevoeging van de Next Level Racing® GTSeat Add-On. Om het gebruikers-ecosysteem compleet te maken, is de volledige cockpit* compatibel met de Next Level Racing® Motion Platforms. De Wheel Stand 2.0 is ook compatibel met een hele reeks vrijstaande Next Level Racing® Accessoires.

 

 

    Voor- en nadelen
  • Opvouwbaar ontwerp voor gemakkelijk opbergen.
  • Het materiaal is van hoge kwaliteit.
  • Volledig instelbereik voor wiel en pedaalplaat.
  • De meegeleverde steun voor versnellingspook en handrem kan worden gebruikt aan de linker- of rechterkant van de standaard met hoogteverstelling.
  • Alleen compatible voor sturen en pedalen van Logitech, Thrustmaster, en Fanatec.
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636