Razer Phantom Pudding Keycap Upgrade Set – Black

Razer Phantom Pudding Keycap Upgrade Set – Black

(Keycaps, Zwart)

44,95 24,99

Voor 23:59 besteld, maandag in huis!

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

RAZER PHANTOM KEYCAP UPGRADE SET

LICHT VERSUS DONKER
Of je nu luid of steels wilt gaan, met de Razer Phantom Keycap Upgrade set – met een doorschijnend puddingontwerp om de Chroma verlichting maximaal tot zijn recht te laten komen – bereik je twee verschillende esthetieken.

2-IN-1 ESTHETIEK

UNIEK STEALTH ONTWERP
Voor een ultra-minimalistische look
Als de allereerste pudding keycaps met verduisterde, legende-loze bovenkanten geven ze je toetsenbord een ongelooflijk slanke en strakke uitstraling wanneer de RGB uit staat.

DOORSCHIJNENDE ZIJKANTEN
Voor een heldere, diffuse gloed
Ontworpen om meer licht door te laten, brengen de matte wanden de volle schittering van diffuus Razer Chroma™ RGB in alle richtingen naar buiten.

LEGENDA’S AAN DE ONDERKANT GELASERD
In tegenstelling tot gewone keycaps die aan de bovenkant gelaserde legenda’s hebben die door voortdurend gebruik kunnen slijten, hebben onze stealth pudding keycaps legenda’s die aan de onderkant gelaserd zijn om ervoor te zorgen dat dat nooit een probleem wordt.

JOUW KEYBOARD. JOUW REGELS.
Probeer je hand uit bij het aanpassen van je toetsenbord met onze interactieve opstelling om een idee te krijgen van hoe het eruit zal zien voor je je keuze maakt.
BEGIN MET AANPASSEN

UNIVERSELE COMPATIBILITEIT
De set werkt met alle Razer Mini, Tenkeyless (TKL), en Full-sized mechanische/optische toetsenborden, en bestaat uit 128 toetskappen die compatibel zijn met standaard US en UK indelingen.

SNEL EN GEMAKKELIJK INSTALLEREN
De set bevat alle gereedschap en onderdelen die je nodig hebt om de toetskappen gemakkelijk te installeren op Razer en andere compatibele mechanische/optische toetsenborden.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636