Logitech G915 TKL (Qwerty US, GL Linear)

Logitech G915 TKL (Qwerty US, GL Linear)

(Light-speed Wireless, Bluetooth, RGB, Low Profile)

299,- 214,95

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

Logitech G915 TKL Gaming Toetsenbord

 

SPEEL DE VOLGENDE DIMENSIE

Een doorbraak in ontwerp en techniek, nu in zwarte en witte kleurstellingen. De G915 TKL is voorzien van LIGHTSPEED pro-grade draadloze, geavanceerde LIGHTSYNC RGB, en hoogwaardige low-profile mechanische schakelaars. De G915 TKL is een geraffineerd ontwerp van ongeëvenaarde schoonheid, kracht en prestaties, nu in een nog compactere vormfactor. G915 TKL. Speel de volgende dimensie.

 

COMPACT ONTWERP ZONDER PENNEN

G915 TKL bevat dezelfde geavanceerde technologieën als de G915-maar in een compacter ontwerp, dat meer bewegingsruimte voor de muis biedt. De USB ontvanger kan achterin het toetsenbord worden opgeborgen voor extra draagbaarheid.

 

DRAADLOZE LICHTSNELHEID

De G915 TKL is voorzien van pro-grade LIGHTSPEED draadloze technologie die supersnelle prestaties van 1 ms bereikt. De G915 TKL is ook volledig functioneel als hij via USB aangesloten is, zodat je tegelijk kunt opladen en spelen.

 

ONMOGELIJK DUN

De G915 TKL is een knap staaltje techniek en ontwerp. Hij is ongelooflijk verfijnd, onmogelijk dun, en gebouwd zonder compromissen te sluiten op het gebied van prestaties en functies. Duurzaam, comfortabel, en klaar voor intense spelsessies, is de G915 TKL echt de volgende generatie mechanische gaming toetsenborden.

 

GEAVANCEERDE LOW-PROFILE MECHANISCHE SCHAKELAARS

De G915 TKL heeft hoogwaardige low-profile GL mechanische schakelaars die alle snelheid, nauwkeurigheid en prestaties bieden van traditionele schakelaars – op de helft van de hoogte. Onze GL schakelaars worden streng getest om te voldoen aan strenge eisen op het gebied van uithoudingsvermogen, reactievermogen en nauwkeurigheid. De witte kleurvariant is er in GL Tactile en de zwarte kleurvariant in drie1Witte kleurvariant is er alleen in GL Tactile schakelaartypes:

GL Clicky – hoorbare klik en tactiele feedback
GL Tactile – een zachte stoot voor wat tactiele feedback
GL Lineair – een volledig vloeiende toetsaanslag

 

LIGHTSYNC RGB

De G915 TKL biedt intelligente LIGHTSYNC RGB technologie die volledig aanpasbare verlichting per toets mogelijk maakt in ~ 16,8 M kleuren. Maak je eigen animaties of kies uit een selectie van vooraf ingestelde effecten voor de meest meeslepende RGB ervaring. Breng eenheid in een thema, verbeter je gameplay, en breid je spelopstelling uit via je toetsenbord.2Voor geavanceerde functies is de Logitech G HUB Gaming Software nodig, die je kunt downloaden op logitechg.com/GHUB

 

EINDELOZE CONTROLE

De slanke en geavanceerde G915 TKL biedt een gerichte, hoogwaardige ervaring met elke functie die je nodig hebt om totale controle te hebben, zoals ingebouwde profielen en gamemodus.3Voor geavanceerde functies is Logitech G HUB Gaming-software vereist, die kan worden gedownload op logitechg.com/GHUB Maak van de G915 TKL het commandocentrum voor je pc.

 

OPMERKELIJKE LEVENSDUUR VAN DE BATTERIJ

Geniet van uren non-stop gametijd op een enkele lading. Het batterij-indicatielampje op het toetsenbord en de Logitech G HUB laat je weten wanneer de batterij bijna leeg is. Volledig opgeladen in minder dan vier uur. Blijf spelen terwijl hij in het stopcontact zit en oplaadt via micro USB.

 

VERBIND MET MEERDERE TOESTELLEN

Maak verbinding met LIGHTSPEED wireless voor een supersnelle verbinding van 1 ms of schakel met een druk op de knop over op een ander toestel via Bluetooth® connectiviteit. Schakel snel en gemakkelijk tussen hoogwaardige LIGHTSPEED wireless via een USB ontvanger en Bluetooth.

 

SPECIALE MEDIABEDIENING

De ingebouwde mediaknoppen zijn binnen handbereik. Met de speciale bediening kun je snel het volume regelen, muziek of video’s afspelen/pauzeren en overslaan, en het geluid onmiddellijk dempen.

 

SPEL JE WEG

Maak elk spel spannender. Een frisse nieuwe kijk op spelmateriaal is er eindelijk. Tientallen jaren van prestatie-innovatie ontmoeten leuke, levendige kleuren. Speelstijl is belangrijk. Kies de jouwe.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636