Logitech G613 Wireless Mechanical (US)

Logitech G613 Wireless Mechanical (US)

(Light-speed Wireless, Bluetooth, Romer-G Tactile)

119,-

Voor 23:59 besteld, maandag in huis!

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

DRAADLOOS MECHANISCH

G613 is een geavanceerd draadloos toetsenbord ontworpen voor gamers die zowel de hoogwaardige prestaties van mechanische schakelaars als de vrijheid van draadloos gamen willen.

DRAADLOOS MET LIGHTSPEED

Dankzij end-to-end technologie en ontwerp heeft Logitech G een duurzame draadloze oplossing ontwikkeld die de basisproblemen van vertraging, stabiliteit en connectiviteit aanpakt. Het eindresultaat is LIGHTSPEED: een draadloze oplossing van professionele kwaliteit die net zo krachtig is als een bedrade oplossing.

ROMER-G TACTILE

De mechanische Romer-G Tactile-toetsschakelaars leveren stille, nauwkeurige prestaties die comfortabel aanvoelen en ongelofelijk duurzaam zijn met een levensduur van 70 miljoen toetsaanslagen. Romer-G biedt de perfecte mix van snelheid, precisie en stille prestaties, met behoud van een waarneembaar werkingsgevoel.

PROGRAMMEERBARE G-TOETSEN

De zes toegewezen G-toetsen kunnen worden geprogrammeerd met aangepaste macro’s en opdrachten in de app. Gebruik de Logitech G HUB voor eenvoudige installatie en om profielen, opdrachten en meer te beheren.

VERBINDING MAKEN MET MEERDERE APPARATEN

Maak verbinding met LIGHTSPEED draadloos voor een supersnelle rapportagesnelheid van 1 ms, of schakel met één druk op een knop over naar een ander apparaat via Bluetooth®.

BATTERIJLEVENSDUUR VAN 18 MAANDEN

G613 kan tot 18 maanden worden gebruikt met slechts 2 AA-batterijen. De levensduur van de batterijen hangt af van je gebruiks- en computeromstandigheden.

 

FYSIEKE SPECIFICATIES

Hoogte: 478 mm

Breedte: 216 mm

Diepte: 33 mm

Gewicht: (1410 g) alleen toetsenbord

Gewicht met 2 AA-batterijen: 1460 g

Duurzaamheid: 70 miljoen toetsaanslagen

Werkingsafstand: 1,5 mm

Werkingskracht: 45 g

Totale afstand van toetsaanslag: 3,2 mm

3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

Redux Gaming is onderdeel van Desk Heroes B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636