Gigabyte Aorus K9 Optical

Gigabyte Aorus K9 Optical

129,99

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

Gigabyte Aorus K9 Optical

Vergeet conventionele mechanische schakelaars. De optische Flaretech schakelaar is sneller en heeft een langere levensduur dan traditionele mechanische schakelaars. AORUS heeft deze technologie gebruikt om een ​​stijlvol, ultraduurzaam toetsenbord te maken dat feilloos werkt, ongeacht het scenario.

 

Debounce tijd van 0,03 ms 

De Flaretech-switches bieden een ongelooflijke debounce tijd – slechts 0,03 ms, vergeleken met een volledige 20 ms bij traditionele switches. De debounce tijd van bijna nul biedt je een in-game voordeel en hogere precisie in bewegingen, dankzij signaalverwerking met de snelheid van het licht.

 

Ultraduurzaam

De K9 Optical heeft een veel langere levensduur dan traditionele mechanische toetsenborden. Waar traditionele toetsenborden schakelaars bieden met een rating tot 50 miljoen toetsaanslagen, verdubbelt AORUS dat – 100 miljoen toetsaanslagen. Dit wordt wederom mogelijk gemaakt door het gebruik van optische schakelaars die het doen zonder metaal dat na verloop van tijd zal oxideren en corroderen.

 

Spatbestendig

Ruwe, stoffige omstandigheden en zelfs regen of gemorste vloeistoffen zijn geen partij voor de AORUS K9 Optical. Zonder zichtbare metalen connectoren is hij volledig spatwaterdicht. (Draai het toetsenbord ondersteboven om het drogen te versnellen)

 

Chatterproof

Door gebruik te maken van optische Flaretech-schakelaars, elimineert de K9 een veelvoorkomend probleem met mechanische toetsenborden – chatter. Omdat het gebruik maakt van volledig optische aandrijving, in plaats van elektromechanisch, zullen stof en vuil uw game-ervaring niet nadelig beïnvloeden door gebabbel te veroorzaken.

 

Aangepaste game-ervaring

De K9 Optical is niet alleen sneller en duurzamer dan conventionele mechanische toetsenborden – hij is ook modulair. Mix en match schakelaars zoals je wilt.

 

ALLE BELANGRIJKE PROGRAMMEERBAAR:

Maak van elke toetsaanslag of toetscombinatie eenvoudig een macro of kies uit een breed scala aan lichteffecten met de AORUS Engine-software.

 

Ontwerp met zwevende toetsen

Ervaar de Flaretech-schakelaars en de RGB-achtergrondverlichting in al zijn glorie. Door het ontwerp met zwevende toetsen blijft een groter deel van de schakelaar zichtbaar, voor levendigere lichteffecten en gemakkelijker schoon te maken.

 

N-Key Rollover

De AORUS K9 wordt geleverd met volledige N-Key rollover – wat betekent dat je geen zittend doelwit wordt als het moeilijk wordt in de game. Elke toetsaanslag wordt elke keer geregistreerd, ongeacht hoeveel andere toetsen tegelijkertijd worden ingedrukt.

 

Gevlochten kabel

De duurzaamheid en esthetiek van de AORUS K9 zijn niet beperkt tot het chassis en de schakelaars – hij heeft ook een gevlochten USB-kabel. Het ziet er niet alleen beter uit dan een gewone plastic kabel, het is ook een stuk duurzamer.

 

Kabelbeheer

Op zoek naar die perfecte kabelgeleiding op uw desktop? De K9 biedt u verschillende manieren om uw kabel te leiden, met drie verschillende opties en een volledige kabel van 2 meter.

 

Extra 9 schakelaars met superieure PBT-keycaps

PBT heeft een betere hardheid, duurzaamheid en gladdere textuur dan normaal ABS. PBT heeft niet alleen een langere levensduur, het is ook aanzienlijk bestand tegen olievlekken van je vingers. AORUS K9 Optical wordt geleverd met 9 extra schakelaars met PBT-keycaps, inclusief W, A, S, D, ESC en 4 pijltoetsen.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636