Genesis THOR 300 TKL RGB

Genesis THOR 300 TKL RGB

(Outemu Red, Bedraad, TKL, RGB)

59,99 49,99

10+ werkdagen

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Gratis Verzending v.a. €100
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie op PC's

Het toetsenbord dat je een voorsprong geeft

Thor 300 tkl rgb breidt je mogelijkheden bij virtueel gamen uit. Hoogwaardige mechanische schakelaars helpen je om je allerbeste prestaties naar boven te halen. Dankzij de kabelbeheerfunctie en het geweldige ontwerp met rgb achtergrondverlichting krijg je het toetsenbord dat niet alleen je potentieel vrijmaakt, maar ook zelfs de meest kieskeurige estheet tevreden stelt.

 

Outemu rode mechanische schakelaars

De kern van de thor 300 tkl rgb zijn hoogwaardige outemu red schakelaars die de beste ervaring leveren bij veeleisende spellen. Je hebt slechts 45 gram bedieningskracht nodig om de toets te activeren, samen met een geweldige responstijd van 8 ms helpt dit je om beter te presteren in spellen. De toetsen hebben een buitengewone levensduur van tot wel 50 miljoen klikken, zodat het toetsenbord je vele jaren van dienst zal zijn.

 

Verbluffend ontwerp

Thor 300 tkl rgb maakt indruk met een stevige aluminium behuizing, die aangevuld wordt met de fenomenale rgb achtergrondverlichting die in 25 standen beschikbaar is, waaronder het spectaculaire prismo effect. Thor 300 tkl rgb herinnert ons eraan dat we niet alleen te maken hebben met geweldige specs, maar ook met een smakelijk ontwerp dat je aanspreekt, aanmoedigt en motiveert om jezelf te blijven uitdagen en je vaardigheden te verbeteren.

 

Windows toetsvergrendeling

Tijdens intense spelletjes telt elke seconde en je kunt je geen fouten veroorloven. Vergrendel de windows toets en sluit de mogelijkheid uit dat je het spel per ongeluk minimaliseert. Met thor 300 tkl rgb blijf je in het spel zolang je wilt.

 

Het leven vereenvoudigd met multimediatoetsen

Met speciale multimediatoetsen verbetert de thor 300 tkl rgb het comfort van het dagelijks gebruik. Intuïtief geplaatste multimediatoetsen (van f1 tot f12) maken het toetsenbord comfortabeler en de mediabesturing veel gemakkelijker tijdens het gamen. Je hebt gemakkelijk toegang tot populaire toepassingen zoals rekenmachine of mail. Je kunt multimedia gemakkelijk bedienen zodat je tijdens het gamen gemakkelijk het huidige liedje kunt veranderen of het volume regelen.

 

N-key rollover

De n-key rollover functie zorgt ervoor dat alle toetsaanslagen gedetecteerd worden, ongeacht het aantal toetsen dat tegelijk ingedrukt wordt. De thor 300 tkl rgb beperkt je niet en geeft je de mogelijkheid naar wens geavanceerde combo’s en verschillende toetscombinaties uit te voeren

 

Geavanceerde software

De thor 300 rgb tkl vormt een spectaculaire set samen met speciale software. Hiermee kun je niet alleen de rgb achtergrondverlichting naar wens kalibreren, maar ook profielen en macro’s instellen. Hiermee heb je de volledige controle over je gaming toetsenbord, precies zoals jij dat wilt.

 

Duurzame toetskappen

De thor 300 tkl rgb is in elk opzicht zorgvuldig gemaakt. We zorgden voor de kleinste details en dankzij het gebruik van de double shot keycaps hebben we toetsen gemaakt die bestand zijn tegen het schuren en slijten van toetsen. Je kunt erop vertrouwen dat het toetsenbord door de jaren heen leesbaar, duidelijk en esthetisch aantrekkelijk zal blijven.

 

Rubberen antislip voetjes

Het toetsenbord heeft anti-slip voetjes die zorgen voor een onwrikbare stabiliteit op je bureau. Speciale anti-slip rubbers voorkomen onbedoelde bewegingen die je kunnen hinderen tijdens intense gevechten met tegenstanders. Geniet van de volledige controle en het maximale comfort bij het spelen van je favoriete spellen.

Specificaties

 

Keycap printing technologyDouble injection
FunctionsWindows key lock
Keyboard typeTKL
Included AccessoriesUser guide
Actuation force45 g
Keys lifetime50 mln.
Actuation point2 mm
Response time8 ms
Illumination colorRGB
Number of backlight modes25
LayoutUS
Switch typeOutemu Red
Sampling frequency1 000 Hz
SpecializedFor Gamers
Weight695 g
MaterialMetal, ABS
ColourGray
Number of multimedia keys11
Number of keys87
CommunicationWired
IlluminationYes
Key mechanismMechanical
Cable length175 cm
ConnectorsUSB Type-A
ProfileHigh
Supported Operating SystemsWindows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 10, Linux, Android 4.2.2
Multimedia keysYes
Height38 mm
Width134 mm
Length355 mm
EAN5901969425680
Catalog numberNKG-1597
    Voor- en nadelen
  • Een zeer degelijk gebouwd, mechanisch toetsenbord.
  • Outemu Red switches zijn lineair en duurzaam.
  • Het ontbreken van het numpad laat meer ruimte over voor je muis.
  • Uitgebreide RGB instellingen.
  • Het ontbreken van het numpad kan voor sommigen een minpunt zijn.
3 jaar garantie op PC's
Gratis Verzending v.a. €100
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie op PC's

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie op PC's

Webwinkel Keurmerk

30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €100,-

KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636