Genesis Thor 210 RGB Hybride Mechanisch

Genesis Thor 210 RGB Hybride Mechanisch

(Anti-Ghosting, Bedraad, RGB, Hybride Mechanisch)

39,99

Morgen bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

HYBRIDE PERFECTIE

Veel spelers kunnen vaak niet kiezen – mechanisch of membraantoetsenbord? Thor 210 RGB is de perfecte oplossing voor dit probleem. De hybride technologie combineert de beste eigenschappen van beide soorten toetsenborden. Goede responstijden, duurzaamheid en een heleboel functies die helpen op weg naar de overwinning, en dat alles verpakt in een behuizing met een effectieve RGB achtergrondverlichting – Thor 210 is een gevaarlijk wapen in de handen van elke speler!

 

USB EN AUDIO HUB

Achteraan het toetsenbord bouwden we twee USB 2.0 poorten in en audio-ingangen voor microfoon en koptelefoon; deze helpen je je stand bijna te organiseren, terwijl de HUB je in staat stelt een muis of koptelefoon direct op het toetsenbord aan te sluiten. Daardoor krijg je extra ruimte voor randapparatuur en andere apparaten zoals een smartphone of een powerbank.

 

OPVALLENDE RGB ACHTERGRONDVERLICHTING

Thor 210 RGB is voorzien van 7 zones RGB achtergrondverlichting met tot 11 modes, zodat je het toetsenbord helemaal kunt personaliseren om je karakter te weerspiegelen. Met het PRISMO effect licht het toetsenbord op in alle beschikbare kleuren, wat je stand een interessante en dynamische uitstraling geeft.

 

PRECIEZE SCHAKELAARS

Thor 210 RGB is uitgerust met hybride schakelaars. Het is een mechanisme dat de eigenschappen van mechanische toetsen en membraantoetsen combineert. Dankzij de combinatie van deze twee oplossingen krijgt de speler een snelle reactietijd (ongeveer 8 milliseconden) met een bedieningskracht van slechts 60 g die alleen bekend is van mechanische toetsenborden, duurzame toetsen met een levensduur tot 20 miljoen klikken, en een stille werking die kenmerkend is voor membraantoetsenborden.

 

PERFECTE FUNCTIES VOOR GAMERS

De Thor 210 RGB vereenvoudigt het spel dankzij zijn functies. Anti-ghosting die je in staat stelt tot 19 toetsen tegelijk in te drukken. Hij heeft een Windows toetsvergrendeling zodat je nooit per ongeluk je spel minimaliseert. Als de pijlen je meer aanspreken dan de WASD toetsen, of omgekeerd, kun je de pijlen gemakkelijk verwisselen met de WASD toetsen. Er zijn ook 12 functietoetsen beschikbaar.

 

DUURZAAM

Het Thor 210 toetsenbord is gemaakt van duurzame onderdelen die een lange levensduur garanderen. Dubbel geschoten toetskappen garanderen levenslange weerstand tegen slijtage en schuren van letters, en de rubberen anti-slip voetjes verbeteren het speelcomfort aanzienlijk.

 

INGEBOUWD GEHEUGEN

De Thor 210 RGB heeft een ingebouwd geheugen, dankzij hetwelk alle instellingen onthouden worden als je hem mee wilt nemen naar een LAN party om met vrienden te spelen. Het toetsenbord is bovendien uitgerust met de functie om met de toetsencombinatie FN + M om te schakelen naar de standaard of de spelstand. In de spelstand kun je opgeslagen macro’s en instellingen activeren als je met een andere computer verbonden bent, en de standaardstand schakelt de spelfuncties uit zonder de software te starten.

 

GEAVANCEERDE SOFTWARE

Dankzij de geavanceerde software kun je de Thor 210 RGB aan je eigen wensen aanpassen. Met de software kun je aan elke toets functies toewijzen, macro’s opnemen, en de achtergrondverlichting regelen. Maak je graag spelspecifieke instellingen? Met de software kun je tot 5 profielen voor toetsenbordinstellingen opslaan.

 

SNEL REAGERENDE SCHAKELAARS

Het Thor 210 RGB toetsenbord is uitgerust met unieke hybride schakelaars, die worden gekenmerkt door een snelle reactietijd, ondersteund door een laag activeringspunt van 1,7 mm en een voelbare en hoorbare activeringsdrempel. Speel zonder vertraging!

 

STIL

Dankzij het gebruik van hybride schakelaars werkt de Thor 210 RGB stiller dan standaard mechanische toetsenborden, nu zullen je nachtelijke spelsessies anderen niet storen.

 

PRODUCT SPECIFICATION
Actuation force60 g
Keys lifetime20 mln.
Actuation point1.7 mm
Response time8 ms
Illumination colorRGB
Number of backlight modes11
LayoutUS
Sampling frequency1 000 Hz
SpecializedFor Gamers
ConstructionBuilt-in USB Hub
Included AccessoriesUser guide
Weight847 g
MaterialABS
ColourBlack
Number of multimedia keys12
Number of keys104
CommunicationWired
IlluminationYes
Key mechanismHybrid
Cable length160 cm
ConnectorsUSB Type-A
ProfileHigh
Supported Operating SystemsWindows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 10, Android 4.2.2
Multimedia keysYes
Height42 mm
Width155 mm
Length448 mm
EAN5901969426151
Catalog numberNKG-1645
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636