Genesis Thor 100 mechanische gaming Keypad RGB

Genesis Thor 100 mechanische gaming Keypad RGB

(Keypad, Bedraad, RGB, Mechanisch, Red Switches)

57,99 39,99

10+ werkdagen

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

Genesis Thor 100 mechanische gaming Keypad RGB

THOR 100 RGB
Programmeerbaar mechanisch toetsenbord ontworpen voor gamers, ondanks zijn kleine afmetingen bevat Thor 100 RGB veel functies. Het toetsenbord is uitgerust met 39 toetsen en rode mechanische schakelaars die een extreem snelle responstijd van 8ms en een hoge duurzaamheid bij zwaar gebruik leveren. Genesis Thor 100 RGB bevat spelsoftware waarmee je verschillende macro’s en functies kunt vastleggen op elke toets. Je kunt ook een van de 10 verlichtingsstanden kiezen en de kleur van de achtergrondverlichting van elke toets instellen uit een volledig RGB palet van 16 miljoen kleuren. De ergonomische polssteun biedt comfort voor vele uren gameplay en dankzij het compacte formaat van het toetsenbord kun je het meenemen naar elke LAN party of toernooi.

 

HOOGWAARDIGE MECHANISCHE SCHAKELAARS
Het Thor 100 RGB toetsenbord is uitgerust met hoogwaardige OUTEMU RED mechanische schakelaars met een levensduur tot 50 miljoen klikken, die gekenmerkt worden door hun lineaire beweging, uiterst snelle reactietijd, laag bedieningspunt van 2 mm en stille werking. Deze schakelaars hebben slechts 45 gram bedieningskracht nodig om te activeren.

 

SPELSOFTWARE
Het toetsenbord bevat geavanceerde spelsoftware waarmee je aan elke toets een willekeurige functie kunt toewijzen of macro’s kunt vastleggen en met een enkele druk op de knop een moordaanslag kunt starten. Bovendien kun je met de software verschillende multimedia functies of sneltoetsen programmeren.

 

EFFECTIEVE RGB ACHTERGRONDVERLICHTING
Elk goed gamingtoetsenbord moet niet alleen effectief zijn, maar er ook goed uitzien. De Thor 100 RGB biedt een indrukwekkende RGB-achtergrondverlichting die er niet alleen goed uitziet, maar die je ook helpt de juiste toetsen te vinden bij weinig licht. U kunt kiezen uit een van de tien modi voor achtergrondverlichting, waarbij in sommige modi individuele kleurinstellingen voor elke toets mogelijk zijn uit het RGB-palet (16 miljoen kleuren). De meeste modi bieden de mogelijkheid om het helderheidsniveau van de achtergrondverlichting of de snelheid en richting van de effecten aan te passen. Indien nodig kan de achtergrondverlichting eenvoudig worden uitgeschakeld.

 

DUURZAAMHEID, COMFORT EN COMPACT FORMAAT
De behuizing van de Thor 100 RGB is gemaakt van duurzame materialen die sterkte en een lange levensduur garanderen. De ergonomische polssteun zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs gedurende meerdere uren gamen, en dankzij het compacte formaat van het toetsenbord kun je naar elke LAN-party of toernooi.

 

N-KNOP ROLLOVER
Het toetsenbord is uitgerust met de N-key Rollover, waarmee je een willekeurig aantal toetsen tegelijk kunt indrukken zonder je zorgen te maken dat een ervan niet geregistreerd wordt.

 

 PRODUCT SPECIFICATION
Actuation force 55 g
Keys lifetime 50 mln.
Actuation point 2 mm
Illumination color RGB
Number of backlight modes 10
Layout US
Included Accessories User guide
Switch type Outemu Red
Sampling frequency 1 000 Hz
Specialized For Gamers
Weight 385 g
Material ABS
Colour Black
Number of multimedia keys 5
Number of keys 39
Communication Wired
Illumination Yes
Key mechanism Mechanical
Cable length 180 cm
Connectors USB Type-A
Profile High
Supported Operating Systems Windows 10, Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Linux, Android 4.2.2
Multimedia keys Yes
Height 36 mm
Width 178 mm
Length 231 mm
EAN 5901969412925
Catalog number NKG-1319
3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636