Genesis Thor 100 mechanische gaming Keypad RGB

Genesis Thor 100 mechanische gaming Keypad RGB

(Keypad, Bedraad, RGB, Mechanisch, Red Switches)

Adviesprijs 59,95 19,95

Morgen verzonden

Garantie: 2 Years

3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden

Genesis Thor 100 mechanische gaming Keypad RGB

THOR 100 RGB

Programmeerbaar mechanisch toetsenbord ontworpen voor gamers, ondanks zijn kleine afmetingen bevat Thor 100 RGB veel functies. Het toetsenbord is uitgerust met 39 toetsen en rode mechanische schakelaars die een extreem snelle responstijd van 8ms en een hoge duurzaamheid bij zwaar gebruik leveren. Genesis Thor 100 RGB bevat spelsoftware waarmee je verschillende macro’s en functies kunt vastleggen op elke toets. Je kunt ook een van de 10 verlichtingsstanden kiezen en de kleur van de achtergrondverlichting van elke toets instellen uit een volledig RGB palet van 16 miljoen kleuren. De ergonomische polssteun biedt comfort voor vele uren gameplay en dankzij het compacte formaat van het toetsenbord kun je het meenemen naar elke LAN party of toernooi.

HOOGWAARDIGE MECHANISCHE SCHAKELAARS

Het Thor 100 RGB toetsenbord is uitgerust met hoogwaardige OUTEMU RED mechanische schakelaars met een levensduur tot 50 miljoen klikken, die gekenmerkt worden door hun lineaire beweging, uiterst snelle reactietijd, laag bedieningspunt van 2 mm en stille werking. Deze schakelaars hebben slechts 45 gram bedieningskracht nodig om te activeren.

 

SPELSOFTWARE

Het toetsenbord bevat geavanceerde spelsoftware waarmee je aan elke toets een willekeurige functie kunt toewijzen of macro’s kunt vastleggen en met een enkele druk op de knop een moordaanslag kunt starten. Bovendien kun je met de software verschillende multimedia functies of sneltoetsen programmeren.

 

EFFECTIEVE RGB ACHTERGRONDVERLICHTING

Elk goed gamingtoetsenbord moet niet alleen effectief zijn, maar er ook goed uitzien. De Thor 100 RGB biedt een indrukwekkende RGB-achtergrondverlichting die er niet alleen goed uitziet, maar die je ook helpt de juiste toetsen te vinden bij weinig licht. U kunt kiezen uit een van de tien modi voor achtergrondverlichting, waarbij in sommige modi individuele kleurinstellingen voor elke toets mogelijk zijn uit het RGB-palet (16 miljoen kleuren). De meeste modi bieden de mogelijkheid om het helderheidsniveau van de achtergrondverlichting of de snelheid en richting van de effecten aan te passen. Indien nodig kan de achtergrondverlichting eenvoudig worden uitgeschakeld.

 

DUURZAAMHEID, COMFORT EN COMPACT FORMAAT

De behuizing van de Thor 100 RGB is gemaakt van duurzame materialen die sterkte en een lange levensduur garanderen. De ergonomische polssteun zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs gedurende meerdere uren gamen, en dankzij het compacte formaat van het toetsenbord kun je naar elke LAN-party of toernooi.

 

N-KNOP ROLLOVER

Het toetsenbord is uitgerust met de N-key Rollover, waarmee je een willekeurig aantal toetsen tegelijk kunt indrukken zonder je zorgen te maken dat een ervan niet geregistreerd wordt.

 

 PRODUCT SPECIFICATION

Actuation force55 g
Keys lifetime50 mln.
Actuation point2 mm
Illumination colorRGB
Number of backlight modes10
LayoutUS
Included AccessoriesUser guide
Switch typeOutemu Red
Sampling frequency1 000 Hz
SpecializedFor Gamers
Weight385 g
MaterialABS
ColourBlack
Number of multimedia keys5
Number of keys39
CommunicationWired
IlluminationYes
Key mechanismMechanical
Cable length180 cm
ConnectorsUSB Type-A
ProfileHigh
Supported Operating SystemsWindows 10, Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Linux, Android 4.2.2
Multimedia keysYes
Height36 mm
Width178 mm
Length231 mm
EAN5901969412925
Catalog numberNKG-1319
3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden

3 jaar garantie op game PC’s

Veilig & verzekerd verzonden

Voor gamers & esporters

Gemakkelijk te upgraden

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01