Endorfy Thock TKL Kailh Brown Switches RGB Gaming Keyboard

Endorfy Thock TKL Kailh Brown Switches RGB Gaming Keyboard

Adviesprijs 57,99 54,95

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Endorfy Thock TKL Kailh Brown Switches RGB Gaming Keyboard: Een Hoogwaardig Toetsenbord voor Gamers

Ben je een gamer op zoek naar het perfecte toetsenbord dat je game-ervaring kan verbeteren? Zoek niet verder dan de Endorfy Thock TKL Kailh Brown Switches RGB Gaming Keyboard. Dit toetsenbord is ontworpen om hoge prestaties, duurzaamheid en comfort te bieden, waardoor het een ideale keuze is voor fanatieke gamers.

 

Ontwerp en Functies

De Endorfy Thock TKL Kailh Brown Switches RGB Gaming Keyboard heeft een strak ontwerp dat zowel ergonomisch als esthetisch aantrekkelijk is. Het heeft een compact en minimalistisch ontwerp dat meer bureauruimte biedt, en de RGB-achtergrondverlichting geeft je setup echt een boost.

Het toetsenbord heeft Kailh Brown switches. Het keyboard bied ook anti-ghosting technologie die ervoor zorgt dat toetsaanslagen nauwkeurig worden geregistreerd, zelfs wanneer meerdere toetsen tegelijkertijd worden ingedrukt. Het toetsenbord heeft een tenkeyless (TKL) ontwerp, wat betekent dat het geen numeriek toetsenblok heeft, waardoor het compacter en draagbaarder is.

 

Prestaties

De Endorfy Thock TKL Kailh Brown Switches RGB Gaming Keyboard is ontworpen om hoge prestaties en nauwkeurigheid te bieden. De Kailh Brown switches bieden een tactiele feedback, waardoor het gemakkelijker wordt voor gamers om toetsaanslagen te identificeren. De anti-ghosting technologie zorgt ervoor dat alle toetsaanslagen nauwkeurig worden geregistreerd, zelfs wanneer meerdere toetsen tegelijkertijd worden ingedrukt.

Het toetsenbord heeft een reactietijd van 1 ms, wat snel genoeg is om gamers een naadloze game-ervaring te bieden.

Switch TypeKailh Brown Switches
Programmable MacrosJa
KleurZwart
SoftwareJa (Optioneel)
Anti GhostingJa
N-KEY RolloverJa
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X