Endorfy Thock TKL Kailh Brown Switches Pudding RGB Gaming Keyboard

Endorfy Thock TKL Kailh Brown Switches Pudding RGB Gaming Keyboard

64,99

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Endorfy Thock TKL Kailh Brown Switches Pudding RGB Gaming Keyboard

Als gamer wil je het beste van het beste. Je wilt een keyboard dat niet alleen comfortabel is om op te typen, maar ook snel en responsief is. Het Endorfy Thock TKL Keyboard met Kailh Brown Switches en Pudding RGB-verlichting is precies wat je zoekt. hier gaan we dieper in op de technische specificaties van dit keyboard en bespreken we waarom dit een uitstekende keuze is voor elke gamer.

 

Inleiding

De Endorfy Thock TKL Kailh Brown Switches Pudding RGB Gaming Keyboard is een populaire keuze onder gamers vanwege zijn responsiviteit en uitstekende bouwkwaliteit. Dit keyboard heeft niet alleen een minimalistisch en stijlvol ontwerp, maar is ook voorzien van verschillende handige functies en eigenschappen die het gamen leuker en comfortabeler maken.

 

Technische specificaties

Het Endorfy Thock TKL Keyboard is voorzien van Kailh Brown Switches, wat zorgt voor een snelle en responsieve toetsaanslag. Dit maakt het perfect voor gaming, omdat je snel en nauwkeurig commando’s kunt invoeren. Het keyboard is ook voorzien van Pudding RGB-verlichting, die de toetsen op een indrukwekkende manier verlicht.

Het keyboard is ontworpen met een minimalistisch ontwerp zonder numeriek gedeelte, waardoor het compacter is en minder ruimte inneemt op je bureau. Het heeft ook een afneembare USB-kabel, waardoor het gemakkelijk is om het keyboard mee te nemen voor LAN-party’s of andere gaming-evenementen.

 

Comfortabel typen

Naast de technische specificaties is het ook belangrijk om te bespreken hoe comfortabel dit keyboard is om op te typen. De Endorfy Thock TKL Keyboard is voorzien van een stevig en duurzaam frame dat zorgt voor een stabiel typoppervlak. De keycaps zijn gemaakt van PBT-materiaal, wat betekent dat ze niet zo snel slijten en een stevige en responsieve feedback geven bij het typen.

Het keyboard heeft ook een instelbare polssteun, waardoor je je polsen in een comfortabele hoek kunt houden tijdens het typen of gamen. Dit voorkomt vermoeidheid en pijn in je polsen en zorgt ervoor dat je langer comfortabel kunt gamen.

 

Aangepaste toetsenbordinstellingen

Het Endorfy Thock TKL Keyboard biedt verschillende mogelijkheden om het toetsenbord aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Zo kun je bijvoorbeeld de helderheid en kleuren van de Pudding RGB-verlichting aanpassen, zodat het perfect past bij de rest van je gaming setup.

Daarnaast heeft het keyboard verschillende macro-instellingen, waarmee je specifieke toetsaanslagen kunt toewijzen aan bepaalde toetsen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld snel en gemakkelijk een bepaalde actie uitvoeren tijdens het gamen, zonder dat je daarvoor veel knoppen hoeft in te drukken.

 

 • PRODUCT TYPE KEYBOARD

 

 • TYPE OF KEYBOARD MECHANICAL

 

 • KEYBOARD CATEGORY TKL

 

 • COLOR Black

 

 • DIMENSIONS [MM] 361.5×140×42.5

 

 • NUMBER OF KEYS [PCS] 87

 

 • SWITCH TYPE KAILH Brown RGB

 

 • SWITCH COLOR Brown

 

 • KEYCAP MATERIAL PBT

 

 • KEYCAP MANUFACTURING TECHNOLOGYDOUBLE SHOT

 

 • KEYCAP COLOR Black

 

 • BACKLIGHT TYPE RGB

 

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636