Endorfy Thock TKL Kailh Blue Switches RGB Gaming Keyboard

Endorfy Thock TKL Kailh Blue Switches RGB Gaming Keyboard

59,99

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Endorfy Thock Compact Kailh Blue Switches

 

De Endorfy Thock TKL Kailh Blue Switches RGB Gaming Keyboard is een toetsenbord zonder numeriek gedeelte dat een strak en minimalistisch ontwerp heeft. Het heeft een standaard ANSI-indeling, wat geweldig is voor degenen die gewend zijn aan het typen op een traditioneel toetsenbord. De toetsen zijn gemaakt van ABS-plastic, wat duurzaam is en bestand tegen slijtage.

 

Materiaal- en bouwkwaliteit

 

De Endorfy Thock TKL Kailh Blue Switches RGB Gaming Keyboard is gemaakt van hoogwaardige aluminiumlegering, wat het een stevig en robuust gevoel geeft. Het toetsenbord is ook lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Het frame van het toetsenbord is versterkt met een metalen plaat, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en levensduur ervan.

 

RGB-verlichting

 

Het toetsenbord heeft RGB-verlichting, die aanpasbaar is met de bijgeleverde software. De verlichting is helder en levendig en biedt een mooie en opvallende esthetiek. De verlichting kan worden aangepast aan uw voorkeur, met verschillende verlichtingsmodi en effecten beschikbaar.

 

Kailh Blue Switches

 

De Endorfy Thock TKL Kailh Blue Switches RGB Gaming Keyboard heeft Kailh Blue-switches, die bekend staan om hun tactiele feedback en klikkende geluid. De switches hebben een activeringskracht van 50g en een reisafstand van 4 mm. De switches zijn beoordeeld voor maximaal 50 miljoen toetsaanslagen, wat ze duurzaam en langdurig maakt.

 

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636