Endorfy Thock Wireless Keyboard TKL Kailh Black Switches

Endorfy Thock Wireless Keyboard TKL Kailh Black Switches

Adviesprijs 85,99 74,95

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Endorfy Thock TKL Wireless Kailh Black Switches

 

Endorfy Thock TKL Wireless Kailh Black Switches zijn mechanische schakelaars die zijn ontworpen voor gaming. Ze worden geproduceerd door Kailh, een bekend merk in de mechanische toetsenbordindustrie. Deze schakelaars zijn lineair. Ze bieden een soepele en consistente feel.

De Endorfy Thock TKL Wireless Kailh Black Switches hebben een aantal kenmerken die hen doen opvallen ten opzichte van andere mechanische schakelaars. Deze functies zijn onder andere:

 

Soepele en consistente feel

 

De Endorfy Thock TKL Wireless Kailh Black Switches bieden een soepele en consistente feel. Dit maakt ze perfect voor gaming en typen, omdat je snel en nauwkeurig kunt typen zonder enige afleiding.

 

Lage activeringskracht

 

De schakelaars vereisen slechts een kracht van 60 gram om te activeren, wat ideaal is voor snelle typisten en gamers. De lage activeringskracht betekent dat je langere tijd kunt typen zonder vermoeidheid te ervaren en je met precisie en snelheid kunt gamen.

 

Lange levensduur

 

De Endorfy Thock TKL Wireless Kailh Black Switches hebben een levensduur van meer dan 50 miljoen aanslagen. Dit betekent dat ze duurzaam zijn en vele jaren kunnen meegaan, zelfs bij intensief gebruik.

 

RGB-verlichting

De schakelaars worden geleverd met RGB-verlichting, waarmee je de kleur van je toetsenbord naar wens kunt aanpassen. Je kunt kiezen uit een reeks kleuren en verlichtingseffecten, wat een persoonlijk tintje aan je toetsenbord toevoegt.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X