Endorfy Thock Wireless Keyboard Kailh Red Switches

Endorfy Thock Wireless Keyboard Kailh Red Switches

Adviesprijs 96,99 84,95

Morgen verzonden

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €500
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Endorfy Thock Wireless Keyboard met Kailh Red Switches: Een Must-Have voor Gaming

Als je op zoek bent naar een nieuwe gaming keyboard, dan is de Endorfy Thock Wireless Keyboard met Kailh Red Switches een uitstekende keuze. Deze keyboard is niet alleen zeer duurzaam en functioneel, maar ook een lust voor het oog. In deze review zullen we de belangrijkste eigenschappen van dit keyboard onder de loep nemen en ontdekken waarom het zo populair is onder gamers.

 

De Kailh Red Switches

De Endorfy Thock Wireless Keyboard is uitgerust met Kailh Red Switches, die bekend staan om hun responsiviteit en gevoeligheid. Deze switches hebben een activeringskracht van 50g en een activeringspunt van 2 mm, waardoor ze uiterst geschikt zijn voor snelle en nauwkeurige gaming.

 

Ontwerp en Bouwkwaliteit

De Endorfy Thock Wireless Keyboard is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en heeft een strak, minimalistisch ontwerp. Het toetsenbord is uitgerust met een volledige RGB-verlichting, waardoor je je gaming setup naar een hoger niveau kunt tillen.

 

Ergonomie

Een van de belangrijkste kenmerken van een gaming keyboard is de ergonomie. De Endorfy Thock Wireless Keyboard is ontworpen met de gebruiker in gedachten en heeft een comfortabel en intuïtief ontwerp.

 

Conclusie

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige gaming keyboard die zowel functioneel, draadloos als aanpasbaar is, dan is de Endorfy Thock Wireless Keyboard met Kailh Red Switches een uitstekende keuze. Het toetsenbord heeft een strak ontwerp, is ergonomisch en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met de Kailh Red Switches en de volledige RGB-verlichting is dit toetsenbord een must-have voor elke gamer.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €500

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01