Endorfy Thock 75% Wireless Keyboard Kailh Box Black Switches

Endorfy Thock 75% Wireless Keyboard Kailh Box Black Switches

Adviesprijs 78,99 69,-

Morgen verzonden

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €500
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Endorfy Thock 75% Toetsenbord met Kailh Box Black Switches: Een Uitgebreide Review

Ben je op zoek naar een hoogwaardig, compact mechanisch toetsenbord dat zowel stijl als functionaliteit biedt? Zo ja, dan is het Endorfy Thock 75% Toetsenbord met Kailh Box Black Switches misschien precies wat je nodig hebt!

Mechanische toetsenborden zijn de laatste jaren steeds populairder geworden vanwege hun duurzaamheid, tactiele feedback en aanpasbare functies. Het Endorfy Thock 75% Toetsenbord is een compact, 75% lay-out toetsenbord dat is ontworpen voor gamers en typisten die een hoogwaardig mechanisch toetsenbord willen in een kleiner formaat.

 

Belangrijkste kenmerken

 

Het Endorfy Thock 75% Toetsenbord met Kailh Box Black Switches biedt een reeks functies die het een geweldige keuze maken voor zowel gamers als typisten. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

  • Compacte 75% lay-out
  • Kailh Box Black switches
  • PBT keycaps
  • RGB achtergrondverlichting
  • USB Type-C-poort
  • Aluminium frame

 

Ontwerp

Een van de eerste dingen die je opvalt aan het Endorfy Thock 75% Toetsenbord is het strakke en stijlvolle ontwerp. Het heeft een aluminium frame dat stevig en duurzaam is, en het is verkrijgbaar in verschillende kleuren om bij jouw persoonlijke stijl te passen. Het toetsenbord is compact en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is, en het heeft RGB-achtergrondverlichting die kan worden aangepast aan jouw opstelling. De PBT keycaps zijn ook duurzaam en bestand tegen slijtage, zodat jouw toetsenbord er jarenlang geweldig uit zal blijven zien.

 

Switches

 

Het Endorfy Thock 75% Toetsenbord wordt geleverd met Kailh Box Black switches, die bekend staan om hun soepele en tactiele gevoel. Deze switches hebben een activeringskracht van 60 g en een activeringspunt van 1,8 mm, waardoor ze ideaal zijn voor zowel gaming als typen. Ze zijn ook beoordeeld voor maximaal 80 miljoen aanslagen, wat ervoor zorgt dat jouw toetsenbord lang meegaat.

Prestaties

 

Het Endorfy Thock 75% Toetsenbord is een genot om te gebruiken, dankzij de responsieve switches en tactiele feedback. Of je nu een rapport aan het typen bent of aan het gamen bent met vrienden, dit toetsenbord biedt een geweldige ervaring. De compacte lay-out is ook een pluspunt, omdat het meer bureauruimte vrijmaakt voor jouw muis en andere accessoires.

 

Switch TypeKailh Black Switches
Programmable MacrosJa
KleurZwart
SoftwareJa (Optioneel)
Anti GhostingJa
N-KEY RolloverJa
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €500

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01